Η Μπέττυ Μαγγίρα επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» για μια μοναδική εμφάνιση την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου. Η ηθοποιός, περφόρμερ και παρουσιάστρια έρχεται στον ΑΝΤ1 και τα ερωτηματικά που γεννιούνται είναι αρκετά.
Ειδικότερα ο Γιώργος Λιάγκας θα μιλήσει με τη Μπέττυ Μαγγίρα που είναι η καλεσμένη του στο Πρωινό. Ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις. Στην εκπομπή της Πέμπτης θα ανταποδώσει την επίσκεψη στον παρουσιαστή. «Φτιάχνω μαλλί και σου έρχομαι», λέει στον Γιώργο Λιάγκα σε story που κοινοποίησε.
Αφού της είχε δώσει μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του όταν είχε πάει κι εκείνος καλεσμένος στο I Love ΣουΚου. Ενώ είχε κάνει μια ακόμα πιο σπάνια εξομολόγηση για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.
Βέβαια έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από το «κόψιμο» του I Love ΣουΚου. Αλλά ουσιαστικά η Μπέττυ Μαγγίρα συνεργάζεται ακόμα με τον όμιλο ΑΝΤ1. Αφού καθημερινά από τις 8 Σεπτεμβρίου βρίσκεται στον Ρυθμό 9,49 μαζί με την Αθηνά Αφαλίδου και τον Βασίλη Φορτούνη.