Media

Η φανέλα του Κώστα Σλούκα στο Cash or Trash

Βγήκαν τα φιλοπαναθηναϊκά αισθήματα των αγοραστών του Cash or Trash μπροστά σε υπογεγραμμένη φανέλα του Κώστα Σλούκα.
Η φανέλα του Κώστα Σλούκα στο Cash or Trash

Η Άννα Δαμασκηνού έφερε στο Cash or Trash ένα αντικείμενο πολύτιμο για την ίδια. Αφού είναι γέννημα θρέμμα Παναθηναϊκός. Ενώ μέχρι και σήμερα, που είναι συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός, δεν έχει χάσει αγώνα της αγαπημένης της ομάδας.

Η φίλαθλος και πωλήτρια, που αγαπά τον υγιή ανταγωνισμό, παρουσίασε στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash or Trash ένα ξεχωριστό αντικείμενο Καθώς πρόκειται για μια φορεμένη φανέλα ενός μεγάλου αθλητή του Παναθηναϊκού με την υπογραφή του. Η φανέλα του Κώστα Σλούκα εκτιμήθηκε από τον Θάνο Λούδο και ήταν έτοιμη για νέο παιχνίδι.

Η Άννα μπήκε στο δωμάτιο των αγοραστών αποφασισμένη να απολαύσει τις προσφορές τους. Χωρίς, όμως, να αφήσει περιθώριο για παζάρια. Αφού γνώριζε ακριβώς το ποσό που ήθελε να ακούσει στις προσφορές για να την αποχωριστεί. Η φανέλα προέρχεται από την κλήρωση που έγινε στο ΟΑΚΑ σε ημίχρονο του αγώνα Παναθηναϊκός – Ρεάλ.

«Είναι η φανέλα που φορούσε ο Σλούκας όταν πήραμε το κύπελλο Ελλάδος, φέτος τον Φεβρουάριο του 2025», είπε στη Δέσποινα Μοιραράκη. Η αρχική εκτίμηση του Θάνου Λούδου ήταν 600 ευρώ. Με την πωλήτρια να έχει βάλει στόχο τα 1.800 ευρώ. «Άλλωστε την ίδρωσε τη φανέλα ο Σλούκας», είπε.

Τελικά οι προσφορές ανέβηκαν από την αρχική εκτίμηση. Ενώ από τον Θάνο Μαρίνη έφτασε στα 720 ευρώ. Αλλά δεν επήλθε συμφωνία.

Η φανέλα του Κώστα Σλούκα στο Cash or Trash

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Eurojackpot κλήρωση 14/10: Οι τυχεροί αριθμοί για 56 εκατ. ευρώ Chevron Left
Eurojackpot κλήρωση σήμερα 14/10/2025: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 56 εκατομμύρια ευρώ