Media

Γιώργος Λιάγκας: «Είναι βλάκας ο διαζευγμένος πατέρας που θέλει να είναι κακή μάνα η μάνα των παιδιών του»

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τα παιδιά των διαζευγμένων γονιών με αφορμή τα «μηνύματα» που αντάλλαξαν τις προηγούμενες ημέρες Τούνη Αλεξάνδρου.

Γιώργος Λιάγκας
NDP

Τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την κοινή εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη με τον νέο σύντροφό της και τον μικρό Πάρη και τα δημοσιεύματα ότι η influencer αρνήθηκε την πρόταση του συντρόφου της να συγκατοικήσουν σχολίασε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να γίνει σε ένα διαζύγιο είναι να βγαίνουν να κοκορεύονται οι γονείς ποιος είναι καλύτερος πατέρας ή καλύτερη μάνα. Το ευτύχημα για τα παιδιά, αν αγαπάμε τα παιδιά μας, είναι να είναι εξαιρετική μάνα και εξαιρετικός πατέρας.

Είναι βλάκας ο διαζευγμένος πατέρας που θέλει να είναι κακή μάνα η μάνα των παιδιών του και ηλίθια η μάνα που θέλει να είναι κακός πατέρας ο πατέρας των παιδιών της. Μεγαλύτερη βλακεία δεν υπάρχει. Γιατί αν αγαπάς το παιδί σου θες να είναι καλός ο πατέρας και καλή η μάνα».

«Τα καλύτερα διαζύγια είναι αυτά που δεν έχουν καταλήξει ποτέ στα δικαστήρια»

Και συνέχισε: «Να ξέρετε, πολλές φορές η ζωή, τις περισσότερες φορές, καταστρατηγεί τις δικαστικές αποφάσεις. Το ότι θα υπάρχει ένα χαρτί από ένα δικαστήριο δε σημαίνει ότι στη ζωή ισχύει, να ξέρετε.

Τα καλύτερα διαζύγια είναι αυτά που δεν έχουν καταλήξει ποτέ στα δικαστήρια. Μπορεί να τσακωθείς, γιατί πάντα θα τσακωθείς για να χωρίσεις, αλλά το θέμα είναι να μην έχεις φτάσεις στα δικαστήρια. Εγώ πάντα λέω “έχετε φτάσει στα δικαστήρια;” “Όχι; Καλά είστε”. “Ναι; Δεν είστε καλά”.

Το θέμα είναι λύστε του, με τσακωμό. Προφανώς για να χωρίζεις δεν τρελαίνεσαι για τον άλλον. Όμως, αν καταφέρνεις έστω κι αυτό, να φτάσεις σε έναν συμβιβασμό εκτός δικαστηρίων, που θα αλλάζει ο συμβιβασμός αυτός στην πορεία των χρόνων αλλά θα υπάρχει μία βάση αυτό είναι το optimum σενάριο».

Και επισήμανε ότι το πρόβλημα στην περίπτωση της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν είναι αν θα προχωρήσουν στις ζωές τους και πόσο σύντομα. Το πρόβλημα είναι η απόσταση που τους χωρίζει, ότι ο ένας ζει στην Αθήνα και η άλλη στη Θεσσαλονίκη, και τι θα γίνει όταν το παιδί θα φτάσει σε ηλικία για να πάει σχολείο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Eurofighter Chevron Left
Η Τουρκία θέλει μεταχειρισμένα Eurofighter από Κατάρ και Ομάν μέχρι να ξεκινήσει η παραγωγή του ΚΑΑΝ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινική δίωξη για τους 37 συλληφθέντες με βαριές κατηγορίες (Βίντεο)
Chevron Right