Media

Ετεοκλής Παύλου για Σίσσυ Χρηστίδου: «Κατάλαβα ότι περνάει σε βίωμα, δεν είναι απλά μια άποψη»

Ο Ετεοκλής Παύλου σχολίασε την ατάκα της Σίσσυς Χρηστίδου ότι το σκέφτεται αν η απιστία θα έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα.

MEGA

Το Σάββατο στο «Χαμογέλα και πάλι» η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της σχολίασαν την άποψη του ψυχολόγου Γιώργου Λάγιου ότι η απιστία -μοιχεία εννοούσε προφανώς- θα έπρεπε να ξαναγίνει ποινικό αδίκημα, όπως παλιά.

Η Σίσσυ έδειξε να προβληματίζεται με τις απόψεις του Γιώργου Λάγιου και αναρωτήθηκε αν η απιστία μπορεί να εξισωθεί με την εξαπάτηση; Και, αν ναι, γιατί να μην μπορεί κανείς να προσφύγει κανείς στα δικαστήρια.

Το πρωί της Δευτέρας ο Ετεοκλής Παύλου και οι συνεργάτες του στο Breakfast@star προσπάθησαν να μπουν στο μυαλό της παρουσιάστριας του «Χαμογέλα και πάλι».

«Στη Σίσσυ εγώ θεωρώ πως ο άνθρωπος κλειδί ήταν ο Παύλος Σταματόπουλος. Δηλαδή, θα μπορούσα όλο αυτό να το είχα ακούσει ως μία άποψη της Σίσσυς.

Όταν όμως άκουσα τον Παύλο να λέει “μήπως να μην σκέφτεσαι τόσο δυνατά, χαμήλωσε λίγο την ένταση” κατάλαβα ότι περνάει σε βίωμα, δεν είναι απλά μια άποψη», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Η Μαίρη Αργυριάδου και η Λιλή Πυράκη ωστόσο διαφώνησαν με τον παρουσιαστή και υποστήριξαν ότι ο Παύλος Σταματόπουλος προσπάθησε απλά να προστατεύσει τη φίλη του από τα συμπεράσματα που αναπόφευκτα θα έβγαιναν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Βαγγέλης Λιόλιος Chevron Left
Ο «έρωτας» ισχυρού κυβερνητικού στελέχους με τον Βαγγέλη Λιόλιο της ΕΟΚ
Καλά νέα για τους ασθενείς με πλακώδες καρκίνωμα δέρματος
Chevron Right