Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απασχόλησε την επικαιρότητα την περασμένη εβδομάδα από μια άτυχη αποστροφή του λόγου του Ανέστη Ευαγγελόπουλου στο «AnesTea The Podcast». Ο youtuber είχε πει με παράπονο ότι η ελληνική showbiz πάσχει από την γεροντολαγνεία της τηλεόρασης κι ότι συχνά λαμβάνει απαντήσεις από καλεσμένους ότι πρέπει πρώτα να μιλήσουν στον Νίκο Χατζηνικολάου ή στον Αρναούτογλου.
Μιλώντας στην κάμερα του «Breakfast @ Star» το πρωί της Δευτέρας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε πρώτα για τις φετινές επιδόσεις του «The Road Show».
«Το αποτέλεσμα είναι θετικό αν και δεν είναι όπως πέρυσι. Είναι και πάλι όμως πολύ θετικό γιατί ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Ενώ πέρυσι κέρδισε τα πάντα, βγήκε πρώτο στη θεαματικότητα. Φέτος, απέναντι από το “GNTM” και το “Voice”, όταν βρίσκεσαι απέναντι σε τέτοια μεγαθήρια, και μόνο που θα κλείσεις με ένα 11% για μένα είναι πού ευχάριστο. Οπότε δεν γίνεται να μην πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πρώτα ο Θεός και το χρόνου. Ανανέωση».
Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην κατηγορία της γεροντολαγνείας
Όσον αφορά το σχόλιο του Ανέστη Ευαγγελόπουλου περί γεροντολαγνείας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έκρυψε την ενόχλησή του.
«Τώρα γεροντολαγνεία, αυτό τι είναι; Αυτά είναι μόνο ελληνικές καταστάσεις. Δεν γνωρίζω το παιδί, εύχομαι να είναι καλά. Καταρχάς του εύχομαι καλή επιτυχία.
Αν στα 52 θεωρούμαι γέρος, τότε είναι στενάχωρο αυτό. Εγώ γέρο δεν λέω πια ούτε άνθρωπο στα 70. Εδώ 68 χρονών βγαίνεις στη σύνταξη.
Τώρα αντιλαμβάνομαι ότι ίσως στεναχωριέται γιατί κάποιοι δεν πηγαίνουν, αλλά στις ΗΠΑ φτάνουν σε πολύ μεγάλες ηλικίες και κάνουν εκπομπή. Εδώ, μόλις περάσουν λίγο τα χρόνια, ψάχνουν κάτι να βρουν. Αλλά δεν πιστεύω ότι το είπε με κακία. Το είπε ίσως με παράπονο. Να είναι καλά. Θα ψάξω να βρω ποιος είναι» είπε ο παρουσιαστής. Και ξεκαθάρισε τον λόγο που δεν θα τον δούμε άμεσα καλεσμένο σε κάποιο podcast ή vidcast.
«Εγώ είμαι λίγο αντίθετος. Καταρχάς, έχει κάμερες; Άμα έχει κάμερες δεν θα πήγαινα. Δεν θα στηρίξω τα vidcast όσο είμαι στην τηλεόραση. Στηρίζω την τηλεόραση αντί για τα vidcast.
Σέβομαι όμως ότι ο καθένας μπορεί να κάνει τη δουλειά του. Είμαι υπέρ των vidcast αφού τα παιδιά κάνουν αυτή την προσπάθεια. Και πάρα πολλοί τους βλέπω ότι θέλουν να μπουν στην τηλεόραση, όπως και πάρα πολλοί από την τηλεόραση θέλουν να έχουν επιτυχία στο διαδίκτυο. Είναι αυτό το είμαι μέσα – θέλω να βγω έξω και είμαι έξω – θέλω να μπω μέσα. Όχι όλοι. Όπως ξέρω παρουσιαστές που δεν τους ενδιαφέρει καθόλου να ασχοληθούν με το διαδίκτυο, έτσι υπάρχουν άνθρωποι στο διαδίκτυο που δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η τηλεόραση».
Δείτε το σχετικό βίντεο:


