Media

My Style Rocks: Εννέα διαφορετικά look μετά το leopar φιάσκο – Η νικήτρια έκπληξη

Με τελείως διαφορετικά σύνολα εμφανίζονται οι διαγωνιζόμενες του My Style Rocks για να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Το απόγευμα στον ΣΚΑΪ ξεκινά με διάθεση για ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μέσα από τα 9 διαφορετικά outfit που παρουσιάζουν οι διαγωνιζόμενες του My Style Rocks στην παραρέλα. Τα κορίτσια υποδέχεται η Κατερίνα Καραβάτου. Ενώ οι τρεις κριτές, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός και Στέλιος Κουδουνάρης είναι έτοιμοι για να σχολιάσουν τις ενδυματολογικές τους επιλογές με χρήσιμες συμβουλές και πολλές λεπτομέρειες.

Οι fashionistas έχουν επιλέξει ευφάνταστα concept για να παρουσιάσουν στο πλατό του My Style Rocks για σήμερα. Αυτό που μένει είναι να δούμε κατά πόσο όμως είναι αντιπροσωπευτικά τα looks που παρουσιάζουν σε σχέση με το θέμα τους. Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης προβληματίζονται με τις επιδόσεις της νέας διαγωνιζόμενης, Ειρήνης Παπαβασιλείου και προσπαθούν να την βοηθήσουν να εξελίξει το στυλ της. Το ξεκίνημά της δεν ήταν και το καλύτερο δυνατόν στο χθεσινό επεισόδιο. Καθώς η εμφάνισή της δεν ενθουσίασε συμπαίκτριες και κριτές, που εμφανίστκαν μπερδεμένοι από τις επιλογές της. Μάλιστα, η Ειρήνη είχε και την πρώτη της διαφωνία με τον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος της ξέκοψε από την αρχή πως κάποια πράγματα δεν είναι αποδεκτά στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Ωστόσω στο σημερινό επεισόδιο τα concepts ποικίλουν και μας ταξιδεύουν από την Αράχωβα για καφέ μέχρι το γραφείο ενός δικηγόρου για συναινετικό διαζύγιο. Την ώρα της βαθμολογίας φαίνεται πως υπάρχουν συμμαχίες ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες, ενώ η σημερινή νικήτρια κάνει την έκπληξη αφού παίρνει τον τίτλο για πρώτη φορά. Όλες μαζί έβαλαν τα δυνατά τους για να αποφύγουν αυτό που συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο όταν η Νικόλ, η Ρέινα και η Emilia φόρεσαν το ίδιο leopar φόρεμα στο πλατό.

Το σχετικό τρέιλερ του My Style Rocks:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κολωνός: Στη φυλακή 40χρονος επιχειρηματίας για τον βιασμό της 12χρονης
Σήφης Βαλυράκης: Δηλητηρίασαν την σκυλίτσα του - Τι έδειξε η νεκροψία
Chevron Right