Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι δεν λένε ούτε «καλημέρα». Ο Γρηγόρης έχει αναφερθεί διεξοδικά στο θέμα κι έχει εξηγήσει ότι ο τρόπος και οι αντιλήψεις δεν συμπίπτουν, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει «τσιγκλίσει» τον ομοκάναλό του δηλώνοντας την επιθυμία του να κάνει πρωινό.
Ο Γιώργος Λιάγκας έχει ρίξει κι αυτός τα καρφιά του, κυρίως μέσω της εκπομπής του. Όμως, η ένταση ανάμεσά τους χτύπησε κόκκινο όταν ο παρουσιαστής του «Πρωινού» ακύρωσε την εμφάνισή του στο επετειακό «The 2night Show».
Κι εκεί που όλοι ήταν σίγουροι ότι αυτή η έχθρα δεν θα τελειώσει ποτέ, στη ζωή όλων μπήκε ο …τηλεμαραθώνιος. Ο τηλεμαραθώνιος που κινδύνευσε να είναι ένας ακόμα λόγος για καυγά, αφού οι πρώτες πληροφορίες ανάφεραν ως κεντρικό παρουσιαστή και συντονιστή της ημέρας τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Όμως, όπως θα δείτε παρακάτω, ο Γιώργος Λεβέντης, Διευθύνων Σύμβουλος των Antenna TV, MAK TV και Antenna Studios, και ο Νίκος Χριστοφόρου, Γενικός Διευθυντής Περιεχομένου του ομίλου ΑΝΤ1, προχώρησαν σε μια αποφασιστική κίνηση για να γεφυρώσουν τος διαφορές ανάμεσα στους δύο σταρ του καναλιού.
Προσκάλεσαν Λιάγκα και Αρναούτογλου σε γνωστό εστιατόριο για να λύσουν τις διαφορές τους συναινετικά, με τη συνοδεία εκλεκτών εδεσμάτων.
Η φωτογραφία από τη συνάντησή τους διέρρευσε στα social media κι έγινε αμέσως «ανάρπαστη» από τους fans των δύο ανδρών.
Η εξήγηση που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας
Στην έναρξη του «Πρωινού» το πρωί της Πέμπτης, τα μάτια όλων των συνεργατών του ήταν καρφωμένα στον Γιώργο Λιάγκα.
Την ανάκριση ξεκίνησε πρώτη η Φωτεινή Πετρογιάννη που ζήτησε το αναλυτικό ρεπορτάζ.
«Τώρα θα το πω σοβαρά. Εγώ δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν, πόσο μάλλον με τον Γρηγόρη. Εγώ θέλω να πάει πραγματικά καλά ο Γρηγόρης. Κι ο Γρηγόρης θεωρώ ότι θα έπρεπε να θέλει να πάω καλά κι εγώ.
Από τη στιγμή που αποχώρησε η Ελένη Μενεγάκη από την τηλεόραση, από τις παλιές καραβάνες εγώ κι ο Γρηγόρης έχουμε μείνει. Βλέπουμε τα παιδιά, τα νεότερα από εμάς, να κάνουν προσπάθειες. Και μακάρι να βγουν κάποια παιδιά. Δεν έχω δει κανένα τεράστιο ταλέντο να πω ότι πω ότι υπάρχει κάποιος που θα ξεπεράσει τον Γρηγόρη. Να πω ότι αυτός θα γίνει καλύτερος από τον Αρναούτογλου, δεν έχω δει μέχρι στιγμής. Ο Γρηγόρης έχει μια μοναδική λαϊκότητα και ένα μοναδικό επικοινωνιακό χάρισμα και θέλω να πάει καλά» ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Γιώργος Λιάγκας.
«Το πρόβλημα είναι οι άλλοι»
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε πως δημιουργήθηκε η κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
«Κοίταξε, όταν κάνουμε μια δουλειά πρωταθλητισμού και οι δύο, το πρόβλημα δεν είναι κυρίως δικό μας. Γιατί όταν βρισκόμαστε οι δυο μας, πάντα τα έχουμε βρει. Ποτέ δεν έχουμε διαφωνήσει όταν βρεθούμε. Συνήθως το πρόβλημα το δημιουργούν οι άνθρωποι γύρω.
Χθες λοιπόν ο Γρηγόρης στο τραπέζι μου είπε ότι “ο τάδε μου είπε ότι είπες…” Που δεν το έχω πει ποτέ. Τον δε άνθρωπο τον έχω δει δυο φορές στη ζωή μου. Και θα πω μετά και ποιος είναι.
Μετά του είπα κι εγώ ότι “ο τάδε είπε ότι έχεις πει για μένα” και μου λέει μα ποτέ δεν το έχω πει. Και το πιστεύω. Άρα λοιπόν το πρόβλημα δεν είναι δύο ανθρώπων. Είναι αυτά που οι άλλοι, θεωρώντας ότι προσφέρουν υπηρεσίες, θα έρθουν και θα σου πουν ψιθυριστά “πω – πω, ξέρεις τι είπε αυτός για σένα;” Ε, κι εγώ άνθρωπος είναι και θα πω μα είναι δυνατόν;»
«Κάποια στιγμή θα κάνουμε συνέντευξη»
Για την συνέντευξη που δεν παραχώρησε στον Γρηγόρη στο «The 2night Show» ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε ότι δεν υπήρξε πρόθεση από μέρους του να προσβάλει τον συνάδελφό του.
«Το θέμα ποιο είναι λοιπόν. Ότι έγινε μια παρεξήγησε με μια πρόσκληση η οποία μου έγινε το ρημάδι το καλοκαίρι να πάω, είπα ναι, για κάποιους δικούς μου λόγους μετά το ακύρωσα. Δεν ακύρωσα στον Γρηγόρη αλλά ακύρωσε μέσω στελεχών, εκείνος παρεξηγήθηκε -κι εγώ μπορεί να παρεξηγιόμουν – και βγήκε και είπε γιατί δεν με πήρε ο ίδιος τηλέφωνο; Και λέω εντάξει, μπορεί να ντράπηκα κιόλας και το πήγα μέσω των διευθυντικών στελεχών. Παρεξηγήθηκε κι έγινε όλο αυτό το θέμα που έγινε.
Χθες τώρα, επειδή βλέπετε και τον Λεβέντη και τον Χριστοφόρου, γίνεται ένας τηλεμαραθώνιος στον ΑΝΤ1 και φωνάξαν δύο από τους βασικούς παρουσιαστές του σταθμού να δούμε πως θα συμβάλουμε. Το μεγάλο κομμάτι το βράδυ θα το κάνει ο Γρηγόρης, το μεγάλο κομμάτι το πρωί θα το κάνω εγώ και θα κάνουμε και κοινά κομμάτια».
Όσο για την συνέντευξη που έμεινε σε εκκρεμότητα, θα τη δούμε εν καιρώ.
«Κάποια στιγμή θα κάνουμε συνέντευξη, θα πάω εγώ εκεί, θα ‘ρθει κι αυτός εδώ. Θα ήταν λίγο ψεύτικο να το κάναμε τώρα».


