Media

The 2Night Show: Χάσκα και Κοντογεώργη αποκαλύπτουν για Μάγισσα και Grand Hotel

Όλη η ιστορία της Μάγισσας και του Grand Hotel μέσα από δύο πρόσωπα στο The 2Night Show της Τετάρτης 16/10 στις 24:00 στον ΑΝΤ1.

Με την Καλλιόπη Χάσκα και την Ελευθερία Κοντογεώργη κλείνει το The 2Night Show αυτής της εβδομάδας το βράδυ της Τετάρτης 16/10.

Η Καλλιόπη Χάσκα, που φέτος πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Grand Hotel» μιλάει με ενθουσιασμό για τον ρόλο της Αλίκης Γαζή. Τι είδους προετοιμασία έκανε για να ενσαρκώσει τον ρόλο της Αλίκης και γιατί επισκέφτηκε το «Ποσειδώνιο» στις Σπέτσες;

Γιατί επιλέγει να ζει μέσα από τους ρόλους της; Γιατί δεν πιστεύει στην τύχη, αλλά στη σκληρή δουλειά; Τέλος, δηλώνει ότι τώρα ζει την εφηβεία της και εξηγεί τους λόγους που δεν θα μπορούσε να ξαναγυρίσει στην Αμερική.

Στην παρέα του The 2Night Show ακολουθεί η Ελευθερία Κοντογεώργη. Η όμορφη ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη συγκλονιστική σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά» μιλάει για τον ρόλο της Βασιλικής Λάσκαρη.

Πώς αισθάνεται που υποδύεται την προγιαγιά του Μιχαήλ Λάσκαρη, που πέρυσι υποδύθηκε ο Γιώργος Γάλλος; Πού βρισκόταν όταν της ανακοινώθηκε ότι πήρε τον ρόλο και πώς αντέδρασε;

Γιατί αρνήθηκε πέρυσι να συμμετάσχει στον πρώτο κύκλο της «Μάγισσας»; Γιατί θεωρεί τον κόσμο της τηλεόρασης μαγικό; Τέλος, μιλάει για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει, τον μονάκριβο γιο της και τα μελλοντικά της σχέδια.

Το τρέιλερ του The 2Night Show:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μήνυμα ενότητας και συνεργασίας από την Gilead Sciences με τη νέα καμπάνια για τον Καρκίνο του Μαστού
Meteo: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη 17/10
Chevron Right