Media

«Εντάξει, εγώ παίρνω απόσταση» – Εκνευρίστηκε με τον Πρετεντέρη η Τζίμα

Ενοχλημένη από το σχόλιο του δημοσιογράφου η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega.
Mega

Έντονη αντίδραση από τη Ράνια Τζίμα προκάλεσε σχόλιο του Γιάννη Πρετεντέρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, την ώρα που ο ρεπόρτερ Θέμης Κανελλόπουλος μετέφερε εικόνα από την κατάσταση στην Καλαμάτα και τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

Παρότι το μπλόκο έχει μετακινηθεί και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, οι αγρότες προετοιμάζονται για «απόβαση» με τρακτέρ μέσα στην πόλη της Καλαμάτας αύριο, Τρίτη 23/12, ενώ στα σχέδιά τους περιλαμβάνεται και ο αποκλεισμός του λιμανιού. Σχολιάζοντας τις εγκαταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί στα μπλόκα, ο Γιάννης Πρετεντέρης ανέφερε: «Κι αυτά όλα τα τζιριτζάντζουλα τι είναι εκεί πέρα;».

Η Ράνια Τζίμα επιχείρησε να απαντήσει λέγοντας: «Δεν είναι τζιριτζάντζουλα, είναι αυτά που έχουν στήσει οι αγρότες…», όμως διακόπηκε από τον συνομιλητή της, ο οποίος αντέτεινε: «Τσαντίρια είναι!».

Η παρουσιάστρια του Mega, εμφανώς ενοχλημένη, απάντησε: «Δεν είναι τσαντίρια, είναι ο χώρος των αγροτών» και πρόσθεσε: «Βρε Γιάννη δεν το καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ωραίο αυτό;».

Παρά την αντίδρασή της, ο Γιάννης Πρετεντέρης επέμεινε λέγοντας: «Όχι, τσαντίρια είναι», με τη Ράνια Τζίμα να ξεκαθαρίζει τη στάση της: «Εντάξει, εγώ παίρνω απόσταση από αυτόν τον χαρακτηρισμό. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο».

Την ένταση προσπάθησε να εκτονώσει ο Θέμης Κανελλόπουλος, δίνοντας σαφή περιγραφή της κατάστασης: «Είναι χώρος συνάθροισης των αγροτών που παραμένουν το βράδυ στα μπλόκα στην αγωνιστική τους κινητοποίηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
ΟΥΚΡΑΝΙΑ Chevron Left
Ουκρανία: Το στρατιωτικό νεκροταφείο του Λβοβ δεν έχει άλλες θέσεις
Σκηνές πανικού στην Ολλανδία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κόσμο στη Νούνσπετ – Τουλάχιστον 10 τραυματίες (Εικόνες, Βίντεο)
Ολλανδία Chevron Right