Media

Κάτι Ψήνεται: Το μαγειρικό reality επιστρέφει από τη συχνότητα του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 απευθύνει πρόσκληση σε μάγειρες και οικοδεσπότες από όλη την Ελλάδα να συμμετέχουν στο γνωστό μαγειρικό reality.
ΑΝΤ1

Το «Κάτι Ψήνεται» επιστρέφει στην μικρή μετά από τρεισήμισι σεζόν απουσίας. Το μαγειρικό reality που έκανε το ντεμπούτο του τη σεζόν 2009-2010 στον Alpha και επανήλθε τη σεζόν 2021-2022 στον Σκάι με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι το νέο «απόκτημα» του ΑΝΤ1 που αναζητά τρόπους να ανεβάσει τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης στην απογευματινή ζώνη.

Έτσι, παραμονή Πρωτοχρονιάς, το κανάλι του Αμαρουσίου έβγαλε στον αέρα τρέιλερ με το οποίο ζητάει από οικοδεσπότες και ερασιτέχνες μάγειρες από όλη την Ελλάδα να δηλώσουν συμμετοχή.

Όπως γίνεται φανερό από το τρέιλερ, η καινοτομία του νέου «Κάτι Ψήνεται» είναι ότι για πρώτη φορά η παραγωγή θα ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους της περιφέρειας να συμμετέχουν κι αυτοί στη διαγωνιστική διαδικασία.

Το εβδομαδιαίο έπαθλο ανέρχεται σε 2.500 ευρώ, κάτι που αναμένεται να αποτελέσει κίνητρο για τους υποψήφιους διαγωνιζόμενους, που θα ανοίξουν τα σπίτια τους και τις κουζίνες τους στα αδηφάγα μάτια του τηλεοπτικού κοινού.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα στελέχη του Σκάι την άνοιξη του 2024 εξέτασαν την πιθανότητα ενός ακόμα κύκλου του «Κάτι ψήνεται» -«Κάτι ξαναψήνεται» στον Σκάι-, όμως την απέρριψαν για χάρη του «My Style Rocks».

Δείτε το νέο τρέιλερ του «Κάτι Ψήνεται»:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Παύλος Ντε Γκρες Chevron Left
«Γαλαζοαίματες» σκέψεις για τον Δήμο της Αθήνας: Ο Παύλος Ντε Γκρες για την πλατεία Κοτζιά
Κραν Μοντανά: Αγνοείται η 15χρονη ελληνικής καταγωγής Αλίκη Καλλέργη μετά την τραγωδία στο κλαμπ
Chevron Right