Media

Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης – Η ανακοίνωση του ΕΚΑΒ

Η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε, για την απώλεια του Γιώργου Παπαδάκη
Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης - Η ανακοίνωση από το Λαϊκό Νοσοκομείο

Οι ιατρική ομάδα του Λαϊκού Νοσοκομείου που ανέλαβε τον Γιώργο Παπαδάκη όταν διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ, ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες του θανάτου του.

Γιώργος Παπαδάκης: Ο ΑΝΤ1 αποχαιρετά τον μεγάλο δημοσιογράφο – Η τελευταία εμφάνιση στο «Καλημέρα Ελλάδα»

Η ανακοίνωση:

Σήμερα, 04/01/26, ο γνωστός δημοσιογράφος Παπαδάκης Γεώργιος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό» μέσω ΕΚΑΒ, σε κατάσταση καρδιοαναπνευστικής ανακοπής στις 05:42μμ. 

Συγκεκριμένα , στις 17:15,  το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση για παραλαβή του Γιώργου Παπαδακη από το Κολωνάκι. Έσπευσε μηχανή άμεσης απόκρισης στις 17.18 ενώ στις 17.22 έφτασε ασθενοφόρο . Ο ασθενής υποβλήθηκε άμεσα σε ΚΑΡΠΑ και στις 17.38 έφθασε στο ΤΕΠ του Λαϊκού. 

Αμέσως ενεργοποιήθηκε το προβλεπόμενο πρωτόκολλο επείγουσας αντιμετώπισης και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου προχώρησε σε παρατεταμένες και εντατικές προσπάθειες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), σύμφωνα με τα διεθνή ιατρικά πρωτόκολλα.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες όλων των εμπλεκόμενων επαγγελματιών υγείας, δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά του ασθενούς και διαπιστώθηκε ο θάνατός του στις 06:26μμ

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Λαϊκού Νοσοκομείου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Η είδηση για τον θάνατο του Γιώργου Παπαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Παπαδάκης Chevron Left
Η ανακοίνωση του «Λαϊκού» για τον θάνατο του Γιώργου Παπαδάκη
Aegean: Ανακοίνωση για τις πτήσεις μετά το πρόβλημα στο FIR Αθηνών
Aegean Αεροπλάνο Chevron Right