Media

The Wall: Ο Φερεντίνος σκίζει συμβόλαια και δίνει 82.765 ευρώ

Τρελοί πανηγυρισμοί από την Έλενα και την Κορίνα που κέρδισαν 82.765 στο The Wall το Σάββατο 17/1 στον ΣΚΑΪ
The Wall: Ο Φερεντίνος σκίζει συμβόλαια και δίνει 82.765 ευρώ

Αγωνία στην πτώση της τελευταίας μπάλας στο The Wall το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Ο Χρήστος Φερεντίνος μετακόμισε με το δεξί στην prime time του Σαββατοκύριακου και μοίρασε 82.765 ευρώ στις νικήτριες του παιχνιδιού.

Με ταβάνι τις 350.000, το The Wall έφερε στο στούντιο δύο αδερφές που θέλουν να κάνουν πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής. Καθώς στο πρώτο νέο επεισόδιο της χρονιάς, ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχτηκε την Έλενα και την Κορίνα. Δύο αγαπημένες αδερφές που ενώνουν τις δυνάμεις τους και δοκιμάζουν τις γνώσεις τους.

Η Έλενα είναι παντρεμένη 17 χρόνια και έχει δύο κόρες στην εφηβεία. Εργάζεται ως Υπεύθυνη σε παιδικό γυμναστήριο και θαυμάζει τον δυναμισμό και τη δοτικότητα της αδερφής της.

Η Κορίνα, από την πλευρά της, είναι πωλήτρια και εκπαιδεύτρια σε εταιρεία που εισάγει μηχανήματα αισθητικής. Μένει στην ίδια πολυκατοικία με την αδερφή της και τα ανίψια της. Όλοι, έχουν το ίδιο όνειρο: να επισκεφθούν τη Σεούλ. Για να δουν από κοντά το αγαπημένο τους συγκρότημα Kpop μουσικής, τους BTS, μία εμπειρία ζωής και ένα ταξίδι ζωής.

Τελικά οι δύο παίκτριες επιβραβεύτηκαν στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Αφού η απόφαση να σκίσουν το συμβόλαιο πολλαπλασίασε τα κέρδη τους που απογειώθηκαν στις 82.765 ευρώ.

Τελικό κέρδος 82.765 στο The Wall

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Καιρός Chevron Left
Καιρός: Το ουκρανικό ψύχος βάζει τη χώρα στη «κατάψυξη» - Πού θα πέσουν χιόνια
Πατρινό καρναβάλι 2026: Η μεγάλη γιορτή ξεκίνησε - Η εντυπωσιακή τελετή έναρξης (Εικόνες, Βίντεο)
Πατρινό Καρναβάλι Chevron Right