Media

Φαίη Σκορδά: «Πόσο πένθος να αντέξει αυτή η χώρα;»

Η Φαίη Σκορδά καλωσόρισε σήμερα το κοινό του «Buongiorno» χωρίς τη συνηθισμένη της αισιόδοξη διάθεση.
BUONGIORNO / MEGA

Το «Buongiorno» ξεκίνησε σήμερα με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της παγωμένους από τις πρόσφατες εξελίξεις. Η χθεσινή είδηση για το φονικό τροχαίο στη Ρουμανία με θύματα 7 νεαρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ καθ’ οδόν προς την Λυών για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι του πένθους, μετά από τον άδικο χαμό των 5 εργαζόμενων γυναικών στην μπισκοτοβιομηχανία Βιολάντα στα Τρίκαλα.

«Καλημέρα, όσο καλή μπορεί να είναι αυτή η ημέρα. Το λέμε από την προηγούμενη εβδομάδα. Καθημερινά φοβόμαστε πια να μπούμε στα σάιτ να ενημερωθούμε» είπε στην εισαγωγή της η Φαίη Σκορδά.

Και πρόσθεσε: «Πόσο πένθος να αντέξει αυτή η χώρα; Μετά από τις εργαζόμενες μάνες, που κλαίνε τα παιδιά τους, χάνονται 7 αγόρια, 7 νέα παιδιά.

Συλλυπητήρια στις οικογένειες. Δεν θέλω να πούμε κάτι, γιατί τι να πεις;».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
«Κόλλησε το Lane Assistance, μπλόκαρε το τιμόνι» - Νέα μαρτυρία για το τροχαίο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ Chevron Left
«Κόλλησε το Lane Assistance, μπλόκαρε το τιμόνι» - Νέα μαρτυρία για το τροχαίο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ
Τη Δευτέρα η συνέντευξη Μητσοτάκη στον Παπαχελά
Κυριάκος Μητσοτάκης Αλέξης Παπαχελάς Chevron Right