Media

«Να μ’αγαπάς»: «Αν τους πειράξεις δεν θα σου αφήσω τίποτα» – Το τελεσίγραφο του Άγγελου

Ο Άγγελος θα δείξει ανοιχτά το σκληρό του πρόσωπο στον Θεόφιλο στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Να μ'αγαπάς»
«Να μ'αγαπάς»: «Αν τους πειράξεις δεν θα σου αφήσω τίποτα» - Το τελεσίγραφο του Άγγελου

Ο Άγγελος εξομολογείται στην Ζωή τα αισθήματά του για εκείνη στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Να μ’αγαπάς». Ενώ θα τρίξει για τα καλά τα δόντια του στον Θεόφιλο για να προστατέψει τα δίδυμα.

Η αποκάλυψη του Άγγελου ότι είναι ετεροθαλής αδερφός του Θεόφιλου λόγω του βιασμού της μάνας του από τον Χαρίλαο Καλλιγά σοκάρει όλη την οικογένεια Καλλιγά.

Ο Ορφέας φεύγει από το σπίτι παρά τις εκκλήσεις του Θεόφιλου να παραμείνει στο πλευρό του. Προσπαθεί για άλλη μια φορά να προσεγγίσει τη Φωτεινή και να της ζητήσει συγγνώμη, αλλά η Φωτεινή είναι ανένδοτη.

Ο Άγγελος καλεί τη Ζωή σε δείπνο, όπου της εξομολογείται τα αισθήματά του για εκείνη.

Από την άλλη, η Σοφία πείθει τον Χάρη να προχωρήσουν μαζί σε ένα σχέδιο. Ώστε να μην επιτρέψουν να γεννηθεί το μωρό της Φωτεινής. Όταν η Φωτεινή μπαίνει στο αμάξι μαζί με την Άννα, για να επισκεφθεί τον γυναικολόγο… Ένα παλιό σαράβαλο που οδηγεί ο Χάρης ετοιμάζεται να πέσει επάνω της.

Το τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο της σειράς «Να μ’αγαπάς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το μακελειό στον Καναδά - Μαθητές κρύβονταν για ώρες στο σχολείο
ΠΑΣΟΚ: «Πέρασε» με σφοδρές αντιδράσεις η θέση Ανδρουλάκη για την εκλογή συνέδρων - Γιατί διαφωνεί ο Δούκας
Chevron Right