Την ώρα που δίνουν και παίρνουν οι φήμες για ανακατατάξεις στο πρόγραμμα της ΕΡΤ, η ρεπόρτερ του «Buongiorno» συνάντησε την Μαρία Ηλιάκη για να τη ρωτήσει αν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την εκπομπή της «Νωρίς νωρίς».
Η παρουσιάστρια, η οποία επανήλθε φέτος στο καθημερινό πρόγραμμα μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη, παραδέχτηκε ότι, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει το πρωινό ξύπνημα, θα ήθελε να δει την εκπομπή να συνεχίζεται.
«Στην αρχή ήταν κουραστικό το πρωινό ξύπνημα, αλλά τώρα συνήθισα και περνάω πολύ όμορφα.
Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα κάτι για του χρόνου, εγώ εύχομαι να συνεχίσουμε» είπε και δήλωσε αισιόδοξη για την πορεία της πιο πρωινής ζωντανής ψυχαγωγικής εκπομπής στην ελληνική τηλεόραση.
«Παρακολουθώ τον ανταγωνισμό, είμαι νουμεράκιας. Υπάρχει μια ανοδική τάση στα νούμερα της εκπομπής, θέλω κι άλλο» είπε.
Το μήνυμα της Μαρίας Ηλιάκη στη Φαίη Σκορδά
Στη συνέχεια η Μαρία Ηλιάκη πήρε το μικρόφωνο από τη δημοσιογράφο και απευθύνθηκε στην παρουσιάστρια του «Buongiorno» για τον γάμο της.
«Αν υποψιαστώ ότι είμαι κι εγώ στο κλαμπ των ακάλεστων. Ακούστε, κυρία Σκορδά, αν υποψιαστώ ότι είμαι κι εγώ σαν τους άλλους…» είπε. Και την ώρα εκείνη, ένα πουλί που περνούσε από πάνω της την κουτσούλησε.
«Δεν έχουμε στην κάμερα την κουτσουλιά; Μας κουτσούλησε. Το έχεις on camera; Λεφτά θα πάρουμε Φαίη. Και την ώρα που μιλούσα για το κάλεσμα. Που τι σημαίνει αυτό; Τύχη».
Δείτε το σχετικό βίντεο:


