Η Ζήνα Κουτσελίνη σε κάθε έξοδό της γίνεται πόλος έλξεις για τις κάμερες και τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από την ίδια τα παρασκήνια της τηλεόρασης, τους μηχανισμούς και τους ανθρώπους της.
Η φετινή σεζόν έκρυβε μεγάλες δυσκολίες για τη Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία είδε τα νούμερα τηλεθέασης να πέφτουν προς όφελος της εκπομπής του Πέτρου Κουσουλού στον ΑΝΤ1.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους σε πρόσφατη έξοδό της, η Ζήνα, η οποία υπογράφει αποκλειστικά μονοετή συμβόλαια, απάντησε για την ανανέωση της συνεργασίας της με το Star.
«Για μένα είναι ανανέωση αγάπης και αγκαλιάς πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο. Να νιώθουμε όλες οι πλευρές ότι θέλουμε να συνεχίσουμε. Μια τέτοια χρονιά διήνυσα και ελπίζω να διανύσω και την επόμενη με το ίδιο θετικό κλίμα.
Αυτό δεν είναι κάτι που είναι προς συζήτηση αυτή τη στιγμή γιατί με τον σταθμό στον οποίο εργάζομαι δεν έχουμε συζητήσει τίποτα. Τα αφήνουμε όλα πάντα για μετά το Πάσχα, αναλόγως πότε πέφτει το Πάσχα. Φέτος το Πάσχα έπεσε πολύ νωρίς οπότε αρχές Μαΐου – μέσα Μαΐου θα γίνει αυτή η συνάντηση» είπε η παρουσιάστρια.
Και στην ερώτηση αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει πίσω από τις κάμερες, έκανε μια αποκάλυψη.
«Μου έγινε και τη φετινή σεζόν πρόταση να αναλάβω τηλεοπτικό σταθμό πίσω από τις κάμερες. Όμως, αυτή την περίοδο που διανύουμε τώρα και τη χρονιά που θα διανύσουμε δεν ήταν στη σκέψη μου.
Σαν άνθρωπος δεν ενδιαφέρομαι καθόλου να μπαίνει κάποιος διευθυντής και να έρχεται κάποιος άλλος, γιατί δεν τον βολεύει, και να κόβει ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που εσύ χτίζεις με όνειρο, σκοπό και όραμα. Όταν θα συμβεί και θα με αφορά, θέλω να συμβεί σε ένα περιβάλλον που θα πιστέψουν ξανά στο όραμα».
Δείτε το σχετικό βίντεο:


