Media

Ράδιο Αρβύλα: Τα μαύρα κοστούμια και το πάρτι στο Twitter

Τις ενδυματολογικές επιλογές του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του στο χθεσινό, πρώτο «Ράδιο Αρβύλα» στο Open σχολίασαν οι χρήστες του Twitter.

Με νεκροθάφτες παρομοίασαν τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του οι χρήστες του Twitter, σχολιάζοντας με πολύ χιούμορ την χθεσινή πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα» στο Open.

Τα μαύρα κοστούμια, οι γραβάτες και τα μαντήλια στο πέτο έκαναν τους περισσότερους να σκεφτούν κηδείες και μνημόσυνα, ενώ προβληματισμό προκάλεσε και η ερώτηση του Αντώνη Κανάκη προς το κοινό, αν θα πρέπει να συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες στο ίδιο στιλ.

Όπως ήταν αναμενόμενο,  την τιμητική του στο πάρτι που έγινε στο Twitter είχαν οι Τελεταί Μπούκουρα.

Πάρτε μια γεύση των όσων συνέβησαν στο Twitter στη διάρκεια του πρώτο «Ράδιο Αρβύλα» της φετινής σεζόν:

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
SMS 13033: Οι κωδικοί μετακίνησης σήμερα για συνεργείο, ΕΛΤΑ, ΔΕΗ, σούπερ μάρκετ
Επίδομα θέρμανσης: Παράταση αιτήσεων έως την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου
Chevron Right