Ο Τάκης Χατζής υποδέχθηκε χθες Τρίτη 12 Ιανουαρίου την Μιμή Ντενίση στην εκπομπή του «Τάκης Χατζής Direct» για μια αποκαλυπτική συνέντευξη, από την οποία δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο Λάκης Λαζόπουλος.
Όπως όλοι ξέρουμε ο κωμικός ασχολήθηκε στο παρελθόν εκτενώς με την πρωταγωνίστρια την οποία σατίρισε ανηλεώς, μέσα από τις παραστάσεις του, προκαλώντας την αντίδρασή της.
Μιλώντας στον Τάκη Χατζή για τα «βέλη» που δέχτηκε από τον Λάκη, η Μιμή Ντενίση είπε
«Η σάτιρα στηριζόταν στην εργασία που κάνει ο άνθρωπος. Πάντα η σάτιρα έχει κάποιους πρωταγωνιστές. Ένας στην Αγγλία είχε την βασίλισσα Ελισάβετ, εμένα με είχε ο Λάκης. Δεν παραπονιέμαι»
Και συνέχισε σχολιάζοντας την σχέση τους σήμερα:
«Μιλάμε, είμαστε μια χαρά μεταξύ μας κι η σχέση μας είναι φιλικότατη» δήλωσε, παρότι ο κωμικός δεν έχει παραβρεθεί μέχρι τώρα σε καμία δική της παράσταση -μόνο η ίδια έχει πάει στο θέατρο για να τον δει και θα ξαναπάει, όταν τοο επιτρέψουν τα πράγματα.
Όσο για το αν την πείραξε κάτι στην σάτιρα του Λαζόπουλου, η πρωταγωνίστρια και συγγραφέας απάντησε: «Με ενόχλησε μόνο όσες φορές δεν ανέφερε εμένα αλλά το παιδί μου και τη μάνα μου. Κανείς δεν θέλει τα οικογενειακά του, αυτό απαγορεύεται.»
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη της Μιμής Ντενίση στον Τάκη Χατζή:
https://youtu.be/WNo2Rg6CB7g