Οι πρωταγωνιστές της σειράς Άγιος Έρωτας ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα του 2ου κύκλου πριν από λίγες ημέρες. Η παραγωγή γιόρτασε το τέλος της δραματικής σειράς με ένα μεγάλο wrap πάρτι. Όπου έδωσαν το παρών όλοι οι πρωταγωνιστές που πήραν μέρος από την αρχή του πρώτου κύκλου. Η κάμερα του Happy Day ήταν εκεί και κατέγραψε τις δηλώσεις των συντελεστών.
Τι είπαν οι πρωταγωνιστές και ο σκηνοθέτης της σειράς Άγιος Έρωτας
Πιέρρος Ανδρακάκος, σκηνοθέτης: «Πέρασαν δυο χρόνια μεγάλης αφοσίωσης στη σειρά, ήταν μια πολύ έντονη εμπειρία».
Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Ήταν δυο υπέροχες σεζόν, ο Άγιος έρωτας τελείωσε αλλά μείνανε οι άνθρωποι. Αυτές οι ωραίες στιγμές, οι συναντήσεις που είχαμε, και για μένα αυτό είναι ευλογία. Οι άνθρωποι που συναντηθήκαμε και μπροστά αλλά κυρίως όλα τα παιδιά πίσω από τις κάμερες. Αυτό μένει στο τέλος, μια ομάδα που παλεύει για ένα αποτέλεσμα».
Δανάη Παππά: «Τελείωσε αυτό το ταξίδι. Μου φαίνεται απίστευτο, ακόμη δεν το έχω καταλάβει. Γιατί και πέρσι λέγαμε έκλεισε η σεζόν και περιμέναμε πάλι να ξεκινήσουμε από Σεπτέμβρη. Τώρα νιώθω ακόμη ότι είμαστε διακοπές. Μου άφησε μια γλύκα γιατί μέσα σε δύο χρόνια με τόσες πολλές ώρες δουλειάς, δένεσαι πάρα πολύ με τον κόσμο που συνεργάζεσαι. Με το συνεργείο, τα κορίτσια στην προετοιμασία, τους ηθοποιούς, είναι σαν να γινόμαστε οικογένεια».
Δημήτρης Παπανικολάου: «Ήμασταν δύο χρόνια με δεκάωρα γυρίσματα και δεν μπορείς εύκολα να ηρεμήσεις. Και πολύ δύσκολα αποχωρίζεσαι τους συναδέλφους, τα συνεργεία, είναι πια πολύ δικοί σου άνθρωποι, πολύ αγαπημένοι».
Ταμίλλα Κουλίεβα: «Είχαμε συγκινηθεί τόσο πολύ στα τελευταία γυρίσματα όταν αποχαιρετούσαμε ο ένας τον άλλον… Τους χώρους, που πλέον σήμερα σε αυτή τη συνάντηση έχουμε να θυμηθούμε μόνο τα ωραία πράγματα».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Έχουμε ελπίδα να ξανανταμώσουμε σύντομα»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Είναι μια σειρά που είχαμε την τύχη να αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο. Την χαρήκαμε πάρα πολύ όσο δύσκολα και να ήταν τα γυρίσματα και τώρα κάνουμε το πάρτι μας, βλέποντας αλλιώς ο ένας τον άλλον, με πολλή αγάπη και την ελπίδα να ξανανταμώσουμε σύντομα».
Ηρώ Μουκίου: «Νιώθω χαρμολύπη, χαρά από τη μια που έζησα δυο χρόνια με αυτή την καταπληκτική οικογένεια που ξεκινά από τον Alpha, τον Διονύση Παναγιωτάκη, τα συνεργεία και τους συντελεστές, και από την άλλη στεναχώρια γιατί θα μου λείψει κάτι τόσο δημιουργικό».
Μαρίνα Ψάλτη: «Κρατάω τη μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο, κρατάω το ότι συνάντησα εξαιρετικούς συναδέλφους, εξαιρετικούς τεχνικούς, εξαιρετικό σενάριο. Ήταν ενάμισης χρόνος για μένα πολύ γεμάτος, πολύ δημιουργικός».
Ιφιγένεια Καραμήτρου: «Ήταν δυο υπέροχα χρόνια, περάσαμε υπέροχα, είχε τις δυσκολίες, βέβαια, αλλά εν τέλει θυμόμαστε μόνο τα καλά».
Ηρώ Πεκτέση: «Είμαστε όλοι πολύ συγκινημένοι αυτή τη στιγμή μετά από όλο αυτό, είμαι πολύ ικανοποιημένη από όλα. Δεθήκαμε πάρα πολύ ως ομάδα και νομίζω αυτό λειτούργησε».
Μιχάλης Πανάδης: «Είμαστε ακόμα κάπως μουδιασμένοι. Γιατί σε δύο χρόνια ενώνεσαι πολύ έντονα με τους ανθρώπους και όταν ξαφνικά σταματά αυτό σε μια μέρα, είναι λίγο περίεργο, θέλει λίγο καιρό να το χωνέψεις».
Δείτε το βίντεο
Τι θα δείτε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Άγιος Έρωτας
Η Σοφία βλέπει πια την αλήθεια και καταρρέει. Όταν ο Δημάτος την υποβάλλει σε νέα ύπνωση, εκείνη βλέποντας το πρόσωπο του πατέρα της, δεν αντέχει άλλο.
Ο Πέτρος αποφασίζει οριστικά να προχωρήσει σε διαζύγιο με τη Χλόη, δεχόμενος όμως τις έντονες αντιδράσεις του Κυριάκου και της Θάλειας.Την ώρα που η ίδια η Χλόη προσπαθεί να πείσει τον Αργύρη πως η Σοφία έχει αλλάξει και δεν αποτελεί πια κίνδυνο για κανέναν.
Αλλά την ίδια στιγμή, ο Περικλής πανικοβάλλεται όταν ο Πέτρος τον ακούει να μιλά τρυφερά σε κάποιον «Ζακ». Έτσι σπεύδει να καλύψει την αλήθεια με τη βοήθεια της Ελένης και της Άννας. Ο Βεργάδης ζητά από τον Αντρέα να αποσυρθεί από την υπόθεση του Μαρκόπουλου. Απειλώντας τον ότι αλλιώς θα καταλήξει κι ο ίδιος στη φυλακή.
Η Σοφία, μέσα από μια καινούργια ύπνωση που κάνει με τον Ηλία, συνειδητοποιεί πως ο Μαρκόπουλος κακοποίησε ένα νεαρό κορίτσι πριν από χρόνια. Και η αποκάλυψη τη διαλύει ψυχικά.
Δείτε το τρέιλερ


