Ο σεφ Πέτρος Συρίγος, όπως θα θυμάστε, βρίσκεται εκτός «Super Κατερίνας» από τις 27 Μαΐου. Αιτία ήταν το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε όταν αυτοκίνητο παραβίασε στοπ την ώρα που διέρχονταν με την μηχανή του. Ο σεφ έσπασε τους καρπούς των δύο χεριών του με συνέπεια να μην μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, πόσο μάλλον να μαγειρέψει.
Δύο εβδομάδες μετά το ατύχημα, το πρωί της Πέμπτης ο Πέτρος Συρίγος επέστρεψε στην εκπομπή, με νάρθηκες στα δύο χέρια.
«Θέλω ένα χειροκρότημα. Θα πάω στο αγόρι μου, ήρθε» τον υποδέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία πήγε κοντά του και τον αγκάλιασε θερμά.
«Σας έβλεπα τόσο καιρό από το σπίτι. Ήθελα να έρθω. Δεν μπορώ άλλο να κάθομαι σπίτι, θα μαγειρέψω όπως μπορώ, θέλω να είμαι εδώ» απάντησε ο σεφ, ο οποίος έδωσε το παρών στο πλατό, συνοδευόμενος από τον βοηθό του.
Και παραδέχτηκε ότι το ατύχημα ήταν μια καλή αφορμή να επανεξετάσει κάποια πράγματα στην καθημερινότητά του. «Είμαι καλά, δόξα τον Θεό. Είναι λίγο δύσκολα. Αλλά συνειδητοποίησα πόσα πράγματα τελικά έκανα κι αποφάσισα να κατεβάσω λίγο ρυθμούς.
Ξέρεις, όταν κάθεσαι πίσω και βλέπεις λίγο πραγματικά τι έχει γίνει, λες λίγο να κρατηθώ».
Όσο για το πότε θα βγάλει τον γύψο και θα είναι έτοιμος να αναλάβει δράση, δυστυχώς ο χρόνος αποθεραπείας είναι μακρύς. «Θέλει κανένα δίμηνο» εξήγησε.
Δείτε το σχετικό βίντεο:


