Μια ανατρεπτική «μη περικοπή» κάνει το Open την επόμενη χρονιά. Καθώς τη στιγμή που τα υπόλοιπα κανάλια σβήνουν από το πρόγραμμά τους τις ζωντανές εκπομπές του Σαββατοκύριακου, το κανάλι της Παιανίας διατηρεί τη ζώνη ενεργή. Μάλιστα η Ιωάννα Μαλέσκου μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη αυτή τη φορά θα παρουσιάσουν τη νέα εκπομπή. Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Αντωνάτο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας συνεχίζει στο κανάλι αλλά με δικό του διαφορετικό project, πιθανότατα στη βραδινή ζώνη.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ την νέα σεζόν Μαλέσκου και Ζαρίφη θα κρατήσουν την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. «Η Ιωάννα κρατάει την εκπομπή του Σαββατοκύριακού και έρχεται με άλλη παρέα, όπως σας είχα υπονοήσει λίγο παλιότερα. Την Κατερίνα Ζαρίφη. Ψήνεται μια συνεργασία, πιθανότατα θα είναι μαζί τη νέα σεζόν.
Η Ιωάννα μένει στο Σαββατοκύριακο, επίκειται ένα ραντεβού με την Κατερίνα Ζαρίφη. Και έτσι ακριβώς δρομολογείται η νέα εποχή του Σαββατοκύριακου στο Open. Γυναικεία συμμαχία, ίσως υπάρχει και κάποιο αντρικό πρόσωπο να τις πλαισιώσει σε κάποιο δεύτερο ρόλο, αλλά αυτό είναι το δίδυμο που προωθείται. Μακάρι να συμφωνήσουν. Η Ιωάννα παραμένει.
Ο Λάμπρος θα μπει σε συζητήσεις με το Open. Καθότι υπάρχει αυτό το συμβόλαιο που λέμε εδώ και καιρό, για να δούμε πώς θα αξιοποιηθεί στην επόμενη σεζόν. Μάλλον σε κάτι εβδομαδιαίο και ίσως βραδινό. Αυτή είναι η πληροφόρηση που έχω μέχρι στιγμής, ωστόσο για το Λάμπρο αυτή τη στιγμή είναι όλα ανοιχτά», είπε ο δημοσιογράφος.
Παρόλα αυτά για Κωνσταντάρα και Μαλέσκου πρόσθεσε: «Είναι αυτόφωτοι άνθρωποι, με ανεξάρτητα συμβόλαια. Μπορεί να νομίζεις ότι έχεις προτείνει έναν άνθρωπο και εξαρτάται όλο από εσένα, αλλά δεν είναι μόνο εκεί το ζήτημα. Την πρότεινε αλλά αν προτείνω εγώ εσένα, δε σημαίνει ότι είσαι εξαρτώμενος από εμένα».
#Kalytera φυσικά 04/07/26 https://t.co/6KDhCs4kVQ
— BackstageNews (@dtigiri) July 4, 2026


