Η εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί» επιστρέφει στη μικρή οθόνη με νέα ομάδα παρουσίασης. Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε τη Δευτέρα (13/7) ότι η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Ιουλίου και θα μεταδίδεται από την Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 09:50, με τον Νίκο Ρογκάκο στο τιμόνι και την Άννα Λιβαθυνού και τον Στέφανο Σίσκο στο πλευρό του.
Στην ομάδα της εκπομπής εντάσσεται και ο δημοσιογράφος Νίκος Μισίρης, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη αρχισυντάκτη. Μάλιστα, πρόκειται για γνώριμο πρόσωπο της τηλεόρασης, καθώς μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου.

«Καλοκαίρι μαζί», η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού, η εκπομπή «Καλημέρα μαζί» θα καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο, με συνεχή ροή ειδήσεων, ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ, χρηστικές πληροφορίες και καλεσμένους.
Ταυτόχρονα, θα δίνει χώρο και σε θέματα της καθημερινότητας, παρουσιάζοντας ιστορίες και πρόσωπα που ξεχωρίζουν, με στόχο να αναδεικνύει τόσο τις σημαντικές εξελίξεις όσο και τις πιο αισιόδοξες πλευρές της επικαιρότητας.
Συγκεκριμένα, ο ΑΝΤ1 αναφέρει: «Το καλοκαίρι αλλάζει το σκηνικό, το βήμα και τη ματιά της καθημερινότητας, όχι όμως την ανάγκη να είμαστε ενημερωμένοι, αλλά και μαζί σε όσα συμβαίνουν γύρω μας. Η νέα καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλοκαίρι μαζί”, με τον Νίκο Ρογκάκο και μαζί του την Άννα Λιβαθυνού και τον Στέφανο Σίσκο, θα είναι κοντά μας από τη Δευτέρα 21 Ιουλίου, καταγράφοντας καθημερινά την ταυτότητα της ημέρας, κρατώντας μας κοντά στις εξελίξεις και δίνοντας χώρο σε πρόσωπα και ιστορίες που αξίζει να γνωρίζουμε».
Οι συντελεστές της εκπομπής
Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Γρηγόρης Παναγιωτίδης και Δημήτρης Λαμπρόπουλος, ενώ την αρχισυνταξία έχουν αναλάβει οι Νίκος Μισίρης και Ναταλία Πολυχρονίδου.
«Καλοκαίρι Μαζί», από τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 09:50, στον ΑΝΤ1.


