Η αγαπημένη οικογενειακή σειρά του Alpha «Μπαμπά σ’ αγαπώ» επιστρέφει το Φθινόπωρο με νέα επεισόδια. Ενώ οι αλλαγές που θα δούμε στα «τρία μπαμπαδάκια» θα είναι πολλές και θα φέρουν τα πάνω.
Όλα θα βρουν τον δρόμο τους διαφορετικά για τα ζευγάρια της σειράς. Η Στέλλα αφήνει πίσω της όλη την αρνητική ενέργεια και επικεντρώνεται στην εγκυμοσύνη της. Γιατί στα πρώτα επεισόδια του β’ κύκλου θα μάθουμε και το φύλο του μωρού… Kαθώς και το ποιος πήγε μαζί της στο πολύ σημαντικό υπερηχογράφημα του πρώτου τριμήνου… Αφού είθισται η έγκυος να συνοδεύεται από τον πατέρα του παιδιού.
Πήγε ο Νίκος, ο βιολογικός πατέρας… Ο Πανούλης που φιλοδοξεί να γίνει ο θετός πατέρας… Μήπως η Βιργινία που συμβουλεύει πλέον τη Στέλλα στα ιατρικά θέματα… Ή η Τζένη με την οποία σκέφτονται να μεγαλώσουν το παιδί μαζί, αν ο Ηρακλής δεν την κλέψει για να κάνουν τη δική τους οικογένεια!
Παράλληλα, η μέλλουσα μαμά επιστρέφει στο β’ κύκλο του «Μπαμπά σ’αγαπώ» με περισσότερη αισιοδοξία κι αγάπη. Ίσως και μια νέα ευκαιρία στον Πανούλη. Ενώ αποκαλύπτει τι αφήνει πίσω της στην α’ σεζόν.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο δεύτερος κύκλος του «Μπαμπά σ’αγαπώ» έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον Alpha. Με νέες αφίξεις, απρόβλεπτες εξελίξεις και ακόμα περισσότερες στιγμές γέλιου και συγκίνησης.
Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Μπαμπά σ’αγαπώ»


