Στο νοσοκομείο κατέληξαν τρεις ανήλικοι, μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε κατάστημα στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη ενός 56χρονου, προσωρινά υπεύθυνου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο από το Ασφαλείας Λευκού Πύργου.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς σήμερα νωρίς το πρωί επέτρεψε την είσοδο στο κατάστημα σε τρεις ανηλίκους, δύο αγόρια ηλικίας 15 και 16 ετών και σε ένα 14χρονο κορίτσι και τους επέτρεψε να καταναλώσουν αλκοολούχα ποτά.
Οι ανήλικοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε επιπλέον καταδικαστική απόφαση για εισφορές, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Για το συμβάν παραγγέλθηκε προκαταρκτική έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες κι άλλων ατόμων.