Κατά την προσφιλή του συνήθεια, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζει την επικαιρότητα μέσω facebook.
Σήμερα λοιπόν, αναφερόμενος στις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, ο Ευάγγελος Αντώναρος έκανε δύο αναρτήσεις.
Στην πρώτη από αυτές έγραψε ότι «περίεργα μας τα λέει η Νέα Δημοκρατία», αν ισχυρίζεται πως το «διεθνές σκάνδαλο που αφορά στην Νοβάρτις στην Ελλάδα “αποδείχθηκε” ότι ήταν σκευωρία».
«Ας το πουν στους Αμερικάνους αυτό», πρόσθεσε με νόημα.
Ακολούθως, προχώρησε με την «πολιτική ερμηνεία» επί της επικαιρότητας, όπως λέει.
«Ο Μητσοτάκης ρίχνει δυο ακόμη σφαλιάρες στον Σαμαρά.
1. Αφήνει έξω από τη δήθεν διερεύνηση τον Τσίπρα. 2. Με την… δήθεν προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο και την επιστροφή της δικογραφίας στη δικαιοσύνη κάνει τον Σαμαρά συχνό επισκέπτη των δικαστικών μεγάρων και των ανακριτών. Άρα του αφαιρεί και την τελευταία ευκαιρία να… ονειρεύεται την Προεδρία της Δημοκρατίας», έγραψε στη δεύτερη ανάρτηση.
«Αντωνάκης ο Αντώνης στον προσωπικό πολιτικό του σχεδιασμό. Όπως συνήθως», κατέληξε ο Ευάγγελος Αντώναρος.
Σημειώνεται πως για το ίδιο θέμα, ο ίδιος έγραψε χθες και ότι «κάποιοι νομίζουν ότι ο Δημ. Παπαγγελόπουλος θα γίνει βορά στα νύχια κάποιων εμμονικών αρχισυνομωτών», για να προσθέσει: «Κούνια που τους κούναγε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το σχόλιο του Αντώναρου για δημοσκόπηση