Παραπολιτικά

Η «αλά Μαρία Αντουανέτα» ατάκα του Κυριάκου

Με τις τιμές στα ύψη σε ό,τι τρώγεται και πίνεται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρότρυνε ηλικιωμένη να αγοράσει καλλυντικά.

Να μην σχολιάσουμε ότι η σημερινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε σούπερ μάρκετ της Λένορμαν χαρακτηρίστηκε ως «αιφνιδιαστική» από την πλειοψηφία των ΜΜΕ, ενώ αυτή έγινε παρουσία δημοσιογράφων, οπερατέρ και φωτογράφων.

Να σχολιάσουμε τι είπε, όμως, ο πρωθυπουργός όταν είδε μια ηλικιωμένη καταναλώτρια στους διαδρόμους του καταστήματος. «Να αγοράσετε καλλυντικά, είναι φθηνότερα» της είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη στιγμή που άπαντες όχι μόνο έχουμε κόψει από ψώνια του μήνα ή της εβδομάδας οποιοδήποτε προϊόν καλλωπισμού, αλλά πλέον κόβουμε και από τα βασικά είδη ανάγκης.

Με τις τιμές στα ύψη σε ό,τι τρώγεται και πίνεται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκέφτηκε να παροτρύνει μια ηλικιωμένη γυναίκα να αγοράσει… καλλυντικά γιατί τα είδε φθηνότερα, όπως είπε.

Έλλειψη ενσυναίσθησης λέγεται αυτό στην ψυχολογία…

@ieidiseis.gr «Αιφνιδιαστική» επίσκεψη Μητσοτάκη σε σούπερ μάρκετ #mitsotakis #supermarket #akribeia #ieidiseisgr ♬ πρωτότυπος ήχος – iEidiseis.gr

Μ. Καλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Συντάξεις Απριλίου 2024: Οι κλειστές τράπεζες αλλάζουν ημερομηνίες πληρωμής
Η MYTILINEOS ενδυναμώνει το δίκτυο της Λιβύης με επιπλέον 171MW
Chevron Right