Παραπολιτικά

Συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι ο πρωθυπουργός έκανε αντί για εμβόλιο… φυσιολογικό ορό, η απάντηση νοσηλεύτριας

«Τελικά πολλές φορές και η εικόνα για άλλους είναι 1000 λέξεις και για άλλους μια οφθαλμαπάτη» δηλώνει η νοσηλεύτρια Ελένη Πέτρακα σε ανάρτησή της στο Facebook.

«Όσοι δεν γνωρίζετε τη μεθοδολογία της διάλυσης και της χορήγησης φαρμάκων είναι απολύτως λογικό να έχετε μαύρα μεσάνυχτα» δηλώνει η νοσηλεύτρια Ελένη Πέτρακα σε ανάρτησή της στο Facebook σε μήνυμά της προς τους συνομωσιολόγους που ισχυρίζονται ότι ο πρωθυπουργός έκανε αντί για εμβόλιο… φυσιολογικό ορό. 

Mε αφορμή το γεγονός ότι η νοσοκόμα κάνει αναρρόφηση από μια αμπούλα φυσιολογικού όρου με σύριγγα πριν να εμβολιάσει τον κ. Μητσοτάκη, η κ. Πέτρακα εξηγεί ότι «πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης ή αλλιώς φυσιολογικός όρος. Η τελική αναρρόφηση των ml είναι το αραιωμένο φάρμακο που θα γίνει υποδόρια ή ενδομυϊκά στους εμβολιαζοντες ανάλογα με τις οδηγίες των φαρμάκων».

«Άς ενημερωθούμε σωστά από τον οικογενειακό γιατρό μας. Τελικά πολλές φορές και η εικόνα για άλλους είναι 1000 λέξεις και για άλλους μια οφθαλμαπάτη. Στην προκειμένη περίπτωση όσοι δεν γνωρίζετε τη μεθοδολογία της διάλυσης και της χορήγησης φαρμάκων είναι απολύτως λογικό να έχετε μαύρα μεσάνυχτα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

https://www.facebook.com/elena.chania/posts/3540379172710153

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Η μετάλλαξη του κορονοϊού στη Νότια Κορέα - Τρεις Βρετανοί ταξίδεψαν από το Λονδίνο
Πόσα άτομα επιτρέπονται στο αυτοκίνητο σήμερα
Chevron Right