Παραπολιτικά

Δεν επιθυμεί κλιμάκωση της κόντρας με τον Νίκο Ανδρουλάκη ο Νίκος Παπανδρέου

Ανοιχτό το θέμα ίδρυσης πανευρωπαϊκού κόμματος από τον Νίκο Παπανδρέου.

Δεν επιθυμεί, όπως εγκύρως πληροφορούμαστε, να δώσει συνέχεια στην αντιπαράθεση με τη Χαριλάου Τρικούπη, ο Νίκος Παπανδρέου, μετά τα δημοσιεύματα ότι είναι «κομμένος» από το ψηφοδέλτιο του κόμματος, στις ευρωεκλογές του επόμενου Ιουνίου!

«Δεν επιθυμούμε κλιμάκωση, δεν θέλουμε συνέχεια στο θέμα αυτό», συνηθίζει να λέει στους συνομιλητές του, ενώ προσθέτει με νόημα πως «για τώρα το θέμα έχει λήξει».

Είναι, δε, χαρακτηριστικό πως η Χαριλάου Τρικούπη έχει αποφύγει να απαντήσει ή να ασχοληθεί με τα δημοσιεύματα, προφανώς για να μην ρίξει λάδι στη φωτιά, καθώς η απόφαση να μην συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο ο νυν ευρωβουλευτής μοιάζει δεδομένη.

Ο Νίκος Παπανδρέου, πάντως, σε περίπτωση αποκλεισμού του από το ευρωψηφοδέλτιο, εξετάζει στα σοβαρά την ίδρυση ενός «πανευρωπαϊκού κόμματος», γνωρίζοντας τις δυσκολίες ενός τέτοιου εγχειρήματος!

Β. Σκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μιχάλης Κατσουρής: «Αδύναμη η δικογραφία σε σχέση με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
Βραζιλία: Πεντάχρονη σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα σε φαβέλα του Ρίο
Chevron Right