Παραπολιτικά

Στο αεροδρόμιο συνάντησε τον Μπλίνκεν ο Ερντογάν

Η συνάντηση επικαιροποιήθηκε τελευταία στιγμή.

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Ερντογάν στον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, που τον συνάντησε στο αεροδρόμιο της Άγκυρας Εσενμπογκά κι όχι στο Προεδρικό Συγκρότημα ως είθισται.

Στην αίθουσα Grand Hall of Fame του αεροδρομίου περίμενε τον Άντονι Μπλίνκεν ο Ερντογάν, δείχνοντας προφανώς την «δυσαρέσκεια» του προς την Αμερικανική ηγεσία.

Η συνάντηση επικαιροποιήθηκε τελευταία στιγμή, καθώς στην επίσημη ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν υπήρχε αναφορά για συνάντηση Μπλίνκεν Ερντογάν, αλλά μόνο συνάντηση με τον Τσαβούσογλου και άλλους ανώτερους αξιωματούχους.

Στην ίδια ανακοίνωση και στην αναφορά για την Ελλάδα, σε αντίθεση με την Τουρκία, υπήρχε αναφορά με τα ονόματα των επαφών του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στην Αθήνα, δηλαδή Μητσοτάκη, Δένδια και Τσίπρα.

Ο Τούρκος Πρόεδρος ακόμα και σε μια τέτοια δύσκολη περίοδο, μετά τους καταστροφικούς σεισμούς, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα προς την Ουάσινγκτον, ότι τίποτα δεν είναι εύκολο μαζί του.

Ο Ερντογάν βρέθηκε στο αεροδρόμιο Εσενμπογκά για να ταξιδέψει στο Χατάι και να δει από κοντά τις κατεστραμμένες περιοχές από το σεισμό.

Σ.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Θρίλερ με την Πολωνή «μικρή Μαντλίν» - Λύση του μυστηρίου ή απάτη;
Πάτρα: Νεαρός σταμάτησε το μηχανάκι κι άρχισε να χτυπά τη σύντροφό του – Τη γλίτωσαν οι περαστικοί
Chevron Right