Παραπολιτικά

Ηρώδειο: Μπακογιάννης και Ιμάμογλου παρακολούθησαν την παράσταση για τη Μαρία Κάλλας

Κώστας Μπακογιάννης και Εκρέμ Ιμάμογλου παρακολούθησαν την παράσταση «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις», στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, με πρωταγωνίστρια τη Μόνικα Μπελούτσι.

Την παράσταση «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις» στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, με πρωταγωνίστρια τη Μόνικα Μπελούτσι, παρακολούθησαν το βράδυ της Τρίτης Κώστας Μπακογιάννης και Εκρέμ Ιμάμογλου. Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε μια μικρή ξενάγηση στον ομόλογό του της Κωνσταντινούπολης όταν έφτασαν στο Ηρώδειο, με τον κ. Ιμάμογλου να ζητά να μάθει περισσότερες πληροφορίες.

Οι δήμαρχοι των δύο πόλεων, κατά την άφιξη τους, χαιρέτισαν την σύζυγο του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαϊτη, ενώ ο κ. Μπακογιάννης συνοδευόταν από την σύζυγό του, Σία Κοσιώνη.

{gallery}MPAKOGIANNIS IRODEIO{/gallery}

Η ερμηνεία της Μπελούτσι βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ – σκηνοθέτη της παράστασης, αλλά και της πρόσφατης ταινίας «Maria by Callas» – στο οποίο συγκέντρωσε περισσότερα από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, γραμμένα από την Κάλλας στη διάρκεια 30 ετών (1946-1977).

Την Μόνικα Μπελούτσι πλαισίωσε μουσικά η Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Πέτρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ζητούν εκταφές νεκρών για να δουν αν πέθαναν από κορονοϊό - «Είμαστε τρελοκομείο»
Σεισμός στην Αυστραλία: Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της Μελβούρνης – Έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση
Chevron Right