Παραπολιτικά

Για επιθεώρηση του Σεφερλή στο Δελφινάριο: Το Μαξίμου δεν ήξερε ότι ο Μηταράκης ήταν σε άδεια;

Σκηνές απείρου κάλλους σε μια χώρα που μετράει τις πληγές της από τις πυρκαγιές και που αναμένει και τον Αύγουστο, κατ’ εξοχήν μήνα των ανέμων.

Ο Νότης Μηταράκης, μέσω κύκλων του, διέρρευσε χθες πως είχε ενημερώσει το Μαξίμου πως θα κάνει χρήση της άδειάς του και προφανώς δεν του είπαν όχι. Το Μαξίμου απέφυγε να απαντήσει, προφανώς επειδή ο πρώην υπουργός έχει δίκιο!

Πάντως, ή τους ενημέρωσε και του έδωσαν άδεια ή δεν τους ενημέρωσε. Τρίτη εκδοχή δεν μπορεί να υπάρχει.

Προσωπικά, δεν ξέρουμε τι είναι χειρότερο:
– Αν τους ενημέρωσε και του έδωσαν άδεια;
– Ή αν δεν τους ενημέρωσε και δεν γνώριζαν ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο επικεφαλής δηλαδή ενός εκ των πλέον κομβικών υπουργείων στην αντιμετώπιση της φωτιάς, δεν ήταν στην Αθήνα!

Αν, δηλαδή,υπήρξε τόσο οργανωμένη η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς και τόσο επιτυχημένη, που δεν αναζήτησαν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη!

Για επιθεώρηση του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο, αν δεν μιλούσαμε για μια μεγάλη καταστροφή της χώρας και της περιουσίας δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας!

Β. Σκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Βάσεις 2023: Ανέβηκαν φέτος - Έμειναν κενές θέσεις στα Πανεπιστήμια
Ουκρανία: Τουλάχιστον εννέα τραυματίες από τη ρωσική πυραυλική επίθεση στην πόλη Ντνίπρο
Chevron Right