Παραπολιτικά

«Πλασιέ» ονείρων…

Βρήκε μέρα ο Μητσοτάκης να προμοτάρει, την ήδη γνωστή, επιλογή του για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Την ώρα που το κάθε παιδί μάθαινε αν μπαίνει ή όχι στο Πανεπιστήμιο, με ότι συνεπάγεται αυτό για την αγωνία των μαθητών και των γονιών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να συναντηθεί με τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη.

Ας παρακάμψουμε, για μια στιγμή, το γεγονός ότι καίγεται η μισή Ελλάδα. Άλλωστε και χθες που και πάλι καίγονταν πόλεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέφτασε στη Βουλή για να την «πέσει» στην αντιπολίτευση για το οικονομικό νομοσχέδιο.

Την ώρα των αποτελεσμάτων, λοιπόν, των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων ο Μητσοτάκης έστησε τον πάγκο «πουλώντας», με τον τρόπο του, όνειρα και ελπίδες. Όλο το επικοινωνιακό νταβαντούρι στήθηκε για να προμοτάρει, την ήδη γνωστή, επιλογή του για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Βρήκε τη μέρα…

Χ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πέθανε ο ποιητής Νίκος Παναγιωτόπουλος σε ηλικία 78 ετών
Χορηγός της ναζιστικής δεξιάς το Μαξίμου: Απόφαση όνειδος για Κασιδιάρη-Του επιτρέπουν να είναι υποψήφιος
Chevron Right