Απάντηση Πολάκη σε Άδωνι: Γελούν και τα κομοδίνα

«Γελούν και τα κομοδίνα»: Με αυτή τη φράση απάνταει μεταξύ άλλων ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στη δήλωση που έκανε το απόγευμα της Τετάρτης ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Απάντηση Πολάκη σε Άδωνι: Γελούν και τα κομοδίνα
iEidiseis

iEidiseis

21:08 - 23/10/2019
Τελευταία ενημέρωση: 21:15 - 23/10/2019

«Γελούν και τα κομοδίνα» σχολίασε ο Παύλος Πολάκης λίγο μετά την δήλωση Γεωργιάδη για πιθανό χρηματισμό του ίδιου, καθώς και του Αλέξη Τσίπρα, από φαρμακευτικές εταιρείες.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε με σφοδρότητα στον υπουργό Ανάπτυξης εκτιμώντας πως «μάλλον το γνωστό πρόβλημα συμπεριφοράς περνάει πλέον σε άλλη σφαίρα αντιμετώπισης…».

Αναλυτικά η δήλωση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο documentonews.gr έχει ως εξής:

«Όταν έχεις παραδεχθεί στην ελβετική τηλεόραση πως ''η Novartis χρημάτιζε πολιτικούς και γιατρούς αλλά έσωζε και κόσμο'' και έχεις καταλάβει πως έβγαλες τα μάτια σου μόνος σου ενώ κλαιγόσουν στα κανάλια πως δεν υπάρχει σκάνδαλο και θα γδάρεις τους εχθρούς σου ζωντανούς, τότε λες -πετώντας την μπάλα στο διάστημα- πως τα πήρε ο Τσίπρας και ο Πολάκης από τη Novartis!

»Αφενός γελούν και τα κομοδίνα και αφετέρου μάλλον το γνωστό πρόβλημα συμπεριφοράς περνάει πλέον σε άλλη σφαίρα αντιμετώπισης… Χρειάζεται ειδικός επιστήμονας και όχι πολιτικός αντίπαλος!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Ή στέλνεις Άδωνι σπίτι του ή ταυτίζεσαι με αυτόν και τις αθλιότητές του

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων