Παραπολιτικά

Τεμπονέρας και Χουλιαράκης με ειδικό ρόλο στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ

Πέρα από τους θεσμικούς, συνήθεις υπόπτους Τσακαλώτο, Αχτσιόγλου, Χαρίτση.

Δύο νέα πρόσωπα θα έχει σε σχέση με παλαιότερες, η σημερινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπου θα παρουσιαστεί το κυβερνητικό του πρόγραμμα.

Πέρα από τους θεσμικούς, συνήθεις υπόπτους (Τσακαλώτο, Αχτσιόγλου, Χαρίτση), ο Αλέξης Τσίπρας θα πλαισιώνεται από τον Διονύση Τεμπονέρα, ο οποίος συνεχίζει να δικαιώνει την εμπιστοσύνη του προέδρου να τον τοποθετήσει στην πρώτη γραμμή ενόψει της 25ης Ιουνίου, ενώ το παρών θα δώσει, αν και δεν προβλέπεται να μιλήσει, ο Γιώργος Χουλιαράκης, πρώην αναπληρωτής υπουργός επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας εμπλουτίζει έτσι, έστω κάπως αργά και μάλλον άτολμα με όσα απαιτούν οι συνθήκες, τη δημόσια εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ, στέλνοντας ένα μήνυμα προς την κοινωνία περισσότερο και λιγότερο προς το εσωτερικό του κόμματος.

Τι θα περάσει και πώς θα εκληφθεί το εγχείρημα είναι το κρίσιμο ζητούμενο…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Στα όρια της γελοιοποίησης οι οικονομικές θεωρίες της ΝΔ
Οδηγός επιβίωσης για όσους δίνουν Πανελλήνιες 2023
Chevron Right