Παραπολιτικά

Διαγραφή Δημαδάμα: Σωστή απόφαση – Ισχύει το ίδιο και για Σαργκάνη, Ασκητή και άλλους;

Η ΝΔ λεηλατεί το ΠΑΣΟΚ και η Χαριλάου Τρικούπη μέχρι τώρα κάνει πως δεν καταλαβαίνει!

Επιβεβλημένη -και σωστή- η ακαριαία αντίδραση του Ανδρέα Σπυρόπουλου, γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, να διαγράψει τη Ζέφη Δημαδάμα από μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και μέλος του κόμματος. καθώς και να κινήσει τις διαδικασίες αντικατάστασής της στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα. 

Είναι αδιανόητο και όχι ηθικό -αντιθέτως είναι καιροσκοπικό-  ένα μέλος Κεντρικής Επιτροπής ενός κόμματος να αποδέχεται θέση στην κυβέρνηση ενός άλλου κόμματος! Θα τρίζουν τα κόκκαλα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και τόσων άλλων στελεχών του.

Η απόφαση όμως για διαγραφή ισχύει μόνο για τη Ζέφη Δημαδάμα; Δεν ισχύει πχ για τον Θάνο Ασκητή που υπήρξε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και που τώρα είναι υποψήφιος του Γιώργου Πατούλη; Με τον Νίκο Σαργκάνη, που με προσωπική απόφαση του προέδρου του κόμματος μπήκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και αμέσως μετά τις εκλογές προσλήφθηκε στην Περιφέρεια Αττικής και είναι πλέον και υποψήφιος μαζί του στην Περιφέρεια;

Ας είμαστε ειλικρινείς: Η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη, με την προεκλογική και μετεκλογική τακτική της, διευκολύνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διεμβολίζει και να λεηλατεί το ΠΑΣΟΚ. Και να τους παίρνει στελέχη όχι απλώς «λοβερδικά», της δεξιότερης δηλαδή τάσης του κόμματος, αλλά και «παπανδρεϊκά», όπως έλεγε ότι ήταν η Ζέφη Δημαδάμα!

Δεν είναι πάντα στραβός ο γυαλός, είναι και που κάποιοι αρμενίζουν στραβά!

Β.Σκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Θεσσαλονίκη: Φωτιά τώρα σε αγροτική και δασική έκταση στο χωριό Ασκός
Στις Βρυξέλλες ο Γεραπετρίτης για το ΣΕΥ όπου θα συζητήσουν για την Τουρκία
Chevron Right