Παραπολιτικά

Χτυπάει κόκκινο η… γαλάζια αλαζονεία, μοιράζουν ήδη υπουργεία και μεταξύ τους

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει βέβαια το υπουργείο Εξωτερικών, καθώς πολλοί θεωρούν βέβαιο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αντικαταστήσει τον Νίκο Δένδια.

Όχι μόνο δεν συγκρατούνται, αλλά εκδηλώνουν σε κλειστούς και λιγότερους κλειστούς κύκλους τις επιδιώξεις και τις… προτιμήσεις τους για υπουργεία την επόμενη των εκλογών, οι υψηλόβαθμοι παράγοντες της ΝΔ.

Οι διεργασίες δίνουν και παίρνουν, ενώ με δεδομένο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαμηνύσει ότι θα κάνει… ροτέισον, έχει ανοίξει η όρεξη πολλών για… παραπάνω, αλλά εκδηλώνεται και ανησυχία μήπως κάποιοι δουν… πάγκο.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει βέβαια το υπουργείο Εξωτερικών, καθώς πολλοί θεωρούν βέβαιο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αντικαταστήσει τον Νίκο Δένδια.

Ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Γιώργος Γεραπετρίτης είναι από τα πρόσωπα που έχουν ακουστεί, αλλά πρώτα πρέπει να βρεθεί λύση πώς και προς τα πού θα πάει ο νυν υπουργός Εξωτερικών. Μία υπόθεση όχι εύκολη, καθώς ήδη οι οπαδοί του κ. Δένδια υποστηρίζουν τυχόν απομάκρυνσή του από την ηγεσία της ελληνικής διπλωματίας σημαίνει ότι έρχονται οι… «Πρέσπες του Αιγίου»!

Γ.Μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός 33χρονος σε τροχαίο
Ο ηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου καταγγέλλει τον Βελόπουλο για «παράνομες οικονομικές συναλλαγές»
Chevron Right