Ο Ανδρέας Λοβέρδος εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το Conference League στο OPAP Arena της Νέας Φιλάδελφειας. Ο πρόεδρος του κόμματος «Δημοκράτες» που είναι γνωστός οπαδός των «ερυθρόλευκων» τόνισε στον ΣΚΑΪ πως είναι σίγουρος 100% ότι ο Ολυμπιακός θα σηκώσει το τρίτο τη τάξει κορυφαίο τρόπαιο ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
«Ολυμπιακός 100%! Έβλεπα 100 εκατομμύρια ευρώ το μπάτζετ το δικό μας, 600 εκατ. ευρώ της Φιορεντίνα. Άρα υπάρχει ένα προς έξι. Όταν το συγκρίναμε με της Άστον Βίλα ήταν 10πλάσιο υπέρ της αγγλικής ομάδας. Της ρίξαμε έξι. Έχουμε drive τώρα», ανέφερε σε ερώτηση που δέχθηκε για το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος, αντίθετα, δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος σε ό,τι αφορά στο Final 4 της Euroleague, στο Βερολίνο. «Δύσκολο, δύσκολο. Μπα πολύ δύσκολο», είπε για το ενδεχόμενο κατάκτηση του τροπαίου από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.