Παραπολιτικά

Ο Μητσοτάκης διαβάζει iEidiseis (και καλά κάνει) – Η πρόταση για «καμήλες» αντί για άλογα

Με χιούμορ αναφέρθηκε στην πρόταση του Νότη Μηταράκη για την έφιππη αστυνομία ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αν κάτι «σώζει» τον εκτροχιασμό του Νότη Μηταράκη, που μίλησε για κατάργηση της εξαφανισμένης Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, από την κυβερνητική γραμμή είναι η… ευφάνταστη πρόταση για έφιππη αστυνομία.

Το φάουλ του Νότη Μηταράκη να παρουσιάσει πρόταση που είχε απορρίψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκαλεί αμηχανία στην κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός επιστράτευσε το χιούμορ του για να «ξεγλιστρήσει».

Έτσι, ο πρωθυπουργός διαβάζοντας – όπως φαίνεται – το iEidiseis.gr είπε ότι με τέτοια ζέστη και καύσωνες η αστυνομία δεν θα χρειαζόταν άλογα αλλά… καμήλες. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε την πρόταση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση.

Ο πρωθυπουργός αφού τόνισε πως είναι φυσιολογικό να γίνονται λάθη από τους υπουργούς στα πρώτα τους βήματα ρωτήθηκε για την πρόταση που διατύπωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης για τη δημιουργία έφιππης αστυνομίας.

«Σκέφτηκα, για την έφιππη αστυνομία, ότι με αυτή τη ζέστη ίσως πρέπει να ζητήσω καμήλες από τους φίλους μου στη Σαουδική Αραβία και στον Κόλπο. Δεν χρειαζόμαστε. Είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα αυτή, αλλά δεν χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή έφιππη…», απάντησε ο πρωθυπουργός.

Το iEidiseis από την Τετάρτη κιόλας είχε μεταφέρει την ιδέα αναγνώστη του σάιτ που «τρόλαρε» την πρόταση Μηταράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τζόκερ Κλήρωση 13/7/2023: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν
Κοζάνη: Φωτιά σε διώροφη κατοικία από κλιματιστικό (Βίντεο)
Chevron Right