Παραπολιτικά

«Χέρι – χέρι» με τον Καρατζαφέρη – Γαλάζια φιέστα στην Αρκαδία 

Γαλάζια προεκλογική φιέστα στην Ποταμιά της ορεινής Αρκαδίας ετοιμάζει ο Γιώργος Καρατζαφέρης την Κυριακή 26 Μαΐου.

Ο Καρατζαφέρης για να ξαναφέρει στην στρούγκα τα κρι-κρι της Δεξιάς που έχουν λακίσει από το διαμέρισμα της ΝΔ στην Δεξιά πολυκατοικία -και στην Πελοπόννησο φαίνεται ότι είναι αρκετοί- στήνει εκδήλωση για να τιμήσει τον πρόγονο του Αθανάσιο Καρατζαφέρη οπλαρχηγό του Νικηταρά.

Μάλιστα τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα θα κάνει ο κουμπάρος του Μάκης Βορίδης και ομιλητής θα είναι ο καθηγητής και βουλευτής της ΝΔ Άγγελος Συρίγος που σημειωτέον κατάγεται από την πηγάδα Μελιγαλά και είναι αποδεκτός στην Αρκαδία από ολόκληρο το φάσμα της Δεξιάς.

Ο Καρατζαφέρης ειδικά σε τούτη την εκλογική αναμέτρηση κάνει αγώνα από το κανάλι του υπέρ της ΝΔ και βάλει ευθέως κατά της Ελληνικής Λύσης και προσωπικά κατά του Κυριάκου Βελόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Περιφερειακή του Αιγάλεω
The 2Night Show: Καλεσμένοι στον ΑΝΤ1 ο Πέτρος Κουσουλός κι ο Γιάννης Αθανασόπουλος
Chevron Right