Επειδή οργιάζει το παρασκήνιο στο υπουργείο Υγείας για τις θέσεις των Διοικητών Νοσοκομείων και των επικεφαλής στις Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας, μαθαίνουμε κάτι εξωφρενικό.
Διάφοροι παρατρεχάμενοι πιέζουν τον Άδωνι να προάγει στη Διεύθυνση της ΥΠΕ Αττικής, στην πρώτη δηλαδή Υγειονομική Περιφέρεια της χώρας, τη διευθύντρια κεντρικού νοσοκομείου της Αθήνας.
Το λόμπι είναι εξαιρετικό και υποκινείται από τον σύζυγο της, γνωστό, αλλά αμφιλεγόμενο δημοσιογράφο, ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του (αυτήν την περίοδο) σε μεγάλο δημοσιογραφικό Όμιλο.
Το βιογραφικό της κυρίας είναι μυστηριώδες (κάτι για σπουδές νηπιαγωγού ακούμε…), ενώ η θητεία της στο μεγάλο νοσοκομείο των Αθηνών, προβληματική.
Στα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν, ξεχωρίζει το γεγονός ότι την πηγαινοφέρνουν… οδηγοί (να πρόκειται για αστυνομικούς άραγε;).
Επειδή χρόνος υπάρχει, μια φιλική συμβουλή στον υπουργό Υγείας: Άδωνι, μην πατήσεις την… μπανανόφλουδα.
Εσύ τουλάχιστον ξέρεις να αποφεύγεις τις κακοτοπιές.
Α.Ο.