Παραπολιτικά

Πώς γλύτωσε την έξοδο ο Σταϊκούρας

Ο καθ ύλην αρμόδιος υπουργός δεν έδειχνε διάθεση να υπερασπιστεί τη γραμμή που έδωσε ο Κ. Μητσοτάκης…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI

Κυριολεκτικά στο παρά ένα γλύτωσε την καρατόμησή του ο Χρ. Σταϊκούρας, για τα έργα και τις ημέρες του οποίου στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, πνέει μένεα εδώ και καιρό το Μέγαρο Μαξίμου.

Το κλίμα, ωστόσο, αγρίεψε το τελευταίο 24ωρο, καθώς ο καθ ύλην αρμόδιος υπουργός δεν έδειχνε καμία διάθεση να υπερασπιστεί δημόσια τη γραμμή που έδωσε ο Κ. Μητσοτάκης με τη συνέντευξή του στον Αντ. Σρόιντερ.

Χθες το πρωί, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα σε άπταιστα …γαλλικά και πήρε σβάρνα τα ραδιόφωνα και τα τηλεπαράθυρα αναπαράγοντας τις θέσεις του πρωθυπουργού.

Α.Ο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Έγγραφο - κόλαφος του Ανακριτή για την Πυροσβεστική: Μόλις 1 σελίδα η αυτοψία για τα Τέμπη
ΕΛΑΣ: Με «αρχαίους» ασυρμάτους και περιπολικά - σαράβαλα κυνηγούν δουλέμπορους και ναρκέμπορους από Πρέβεζα μέχρι Καστοριά
Chevron Right