Προσήλθαν στην αίθουσα όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση του Δ. Παπαγγελόπουλου, οι εξαιρεθέντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης και Δημήτρης Τζανακόπουλος το απόγευμα της Πέμπτης (7/11).
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκαν μάλιστα να εξέλθουν από την αίθουσα 150 του κοινοβουλίου, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Σαν αποτέλεσμα της κίνησής τους αυτής η συνεδρίαση αναβλήθηκε με το σκεπτικό πως η Επιτροπή δεν θα έχει νόμιμη σύνθεση.
Στο βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newpost.gr φαίνεται η στιγμή της αποχώρησης των κ.κ. Πολάκη και Τζανακόπουλου:
Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ο Παύλος Πολάκης υποστήριξε: «Προστατεύουν το Φρουζή γι αυτό δεν μας θέλουν μέσα. Και την επόμενη φορά θα είμαστε εδώ!»