Παραπολιτικά

Η διάσπαση του 1% και τα διαζύγια της «Νέας Αριστεράς»

Αλήθεια, ποιους ακριβώς απασχολεί το αν θα γίνει παράδοση της «σκυτάλης» από τον Αλέξη Χαρίτση στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη για την ηγεσία της Νέας Αριστεράς;
Αλέξης Χαρίτσης Γαβριήλ Σακελλαρίδης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ανάστατοι είναι οι πολιτικοί συντάκτες σε όλη τη χώρα μπροστά στο ενδεχόμενο διάσπασης της Νέας Αριστεράς. Οι ρεπόρτερ στα ΜΜΕ κάνουν απανωτά τηλεφωνήματα στα στελέχη του κόμματος για να εμπλουτίσουν τα άρθρα τους και να ενημερώσουν την κοινή γνώμη για τη «βόμβα» που αν σκάσει θα ταράξει συθέμελα τον ελληνικό πολιτικό σύστημα.

Θα γίνει διάσπαση της Νέας Αριστεράς ή δεν θα γίνει; Θα διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος ή όχι; Θα παραμείνει πρόεδρος ο Αλέξης Χαρίτσης ή όχι; Ερωτήματα σημαντικά που θα καθορίσουν τις εξελίξεις όχι μόνο στην Αριστερά που διανύει τις καλύτερες μέρες της, αλλά και στη χώρα γενικότερα.

Διότι, αλήθεια, ποιους ακριβώς απασχολεί το αν θα γίνει παράδοση της «σκυτάλης» από τον Αλέξη Χαρίτση στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, όπως ακούγεται; Θα ανέβουν έτσι τα πεσμένα – από την ίδρυσή του κόμματος μέχρι σήμερα – ποσοστά της Νέας Αριστεράς; Ούτε στη Βουλή δεν μπαίνει. Καμία δημοσκόπηση δεν δείχνει κάτι τέτοιο.

Το πολύ πολύ αυτό μπορεί να πετύχουν εκεί στην Πατησίων είναι να ανέβει ο τηλεοπτικός χρόνος της ειδησεογραφίας (;) της Νέας Αριστεράς στο Mega.

Λόγω της Ράνιας Τζίμα.

Α.Ο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πάτρα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 47χρονης ναυτικού - Στον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες για τον θάνατο της
Υπό έλεγχο η φωτιά σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους – Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη (Βίντεο)
Chevron Right