Παραπολιτικά

Θύμιος – Κυρανάκης σε νέα επεισόδια: «Κάνεις τον λαϊκιστή»

Τι απαντά ο Θύμιος Λυμπερόπουλος στην πρόταση Κυρανάκη για χαμηλό κόμιστρο στα ταξί για τη μεταφορά όσων έχουν καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ.
Θύμιος - Κυρανάκης σε νέα επεισόδια
EUROKINISSI

Η κόντρα του Κωνσταντίνου Κυρανάκη με τους ιδιοκτήτες των ταξί που ζητούν ελεύθερη διέλευση των έμφορτων ταξί στις λεωφορειολωρίδες δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί, αν και η βούληση του υπουργείου έχει γίνει γνωστή προς πάσα κατεύθυνση και με κάθε τρόπο.

Ο αναπληρωτής υπουργών Μεταφορών έριξε νέο «λάδι στη φωτιά», λέγοντας ότι εξετάζεται νέο, χαμηλότερο, κόμιστρο για την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, προκειμένου να μεταφέρονται με ασφαλή τρόπο όσοι έχουν καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ, με τη διαφορά να καλύπτεται από το κράτος.

«Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή βράδυ πολύς κόσμος βγαίνει και πίνει. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο, να μην οδηγούν. Το ταξί είναι πολύ πιο φθηνό και χωρίς να χάνουν έσοδο οι οδηγοί ταξί να καλύπτει τη διαφορά το κράτος, ανάλογα με τα δημοσιονομικά περιθώρια», είπε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης στον ΑΝΤ1.

Πώς αντέδρασε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) διά του Θύμιου Λυμπερόπουλου; Ούτε να το ακούσουν. «Εγώ στο αυτοκίνητο μου και κάθε συνάδελφος δεν θα επιτρέψει να μπαίνει ο καθένας που έχει χαλάσει 200-1.000 ευρώ στο κέντρο για να δώσεις εσύ μετά 5 ευρώ, για να κάνεις τον λαϊκιστή. Δεν περνάει αυτό».

Πώς το έλεγε ο αείμνηστος Ντίνος Ηλιόπουλος; «Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα».

Α.Ο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Σκέρτσος: Παραδίδεται σήμερα το Kids Wallet Chevron Left
Σκέρτσος: Παραδίδεται σήμερα το Kids Wallet - Δίπλα στα παιδιά, απέναντι στη βία
Kid's Wallet και κοινωνική εργασία αντί αποβολής: Το σχέδιο Εθνικής Στρατηγικής για την ανήλικη παραβατικότητα
Σχέδιο Εθνικής Στρατηγικής για την ανήλικη παραβατικότητα Chevron Right