Παραπολιτικά

Το «κουαρτέτο» των Χανίων – Ντόρα με Τσίπρα, ΓΑΠ και Ρουσόπουλο

Σε κέντρο ευρωπαϊκού πολιτικού ενδιαφέροντος μετατρέπονται από αύριο τα Χανιά.
Χανιά
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI

«Απόβαση» Ευρωπαίων πολιτικών αναμένεται από αύριο στα Χανιά! Οικοδέσποινα, για μία ακόμη φορά είναι η επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Ντόρα Μπακογιάννη και προσκεκλημένοι της, ξένοι ηγέτες, βουλευτές από 28 χώρες της Ε.Ε., αλλά και δικοί μας πρώην πρωθυπουργοί, υπουργοί και μέλη του κοινοβουλίου.

Όλοι τους, θα συμμετάσχουν στη Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Κολυμπάρι,  στην οποία θα συζητηθεί μεταξύ άλλων, η θέση του Συμβουλίου για τη Μέση Ανατολή. Οι καλεσμένοι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την κρητική κουζίνα σε δύο δείπνα που ετοιμάζει προς τιμήν τους η κ. Μπακογιάννη.

Ένα την Κυριακή, στο εστιατόριο Μύλος στο Κολυμπάρι και ένα τη Δευτέρα, στην παραδοσιακή ταβέρνα Γραμβούσα στα Χανιά, όπου οι Ευρωπαίοι και Έλληνες πολιτικοί θα απολαύσουν την κρητική κουζίνα, συνοδεία παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής.

Στα μέσα και στα έξω θα είναι προφανώς ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρώπης Θ. Ρουσόπουλος, ενώ ενδιαφέρον έχει ότι θα δώσει το παρόν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί Γ. Παπανδρέου και Αλ. Τσίπρας. Οι δυο τους, μαζί με την κ. Μπακογιάννη και τον κ. Ρουσόπουλο τα λένε πολύ τακτικά στις συνεδριάσεις του οργάνου, στο οποίο μετέχουν.

Τη Συνεδρίαση θα χαιρετίσουν ο υπουργός Εξωτερικών Γ. Γεραπετρίτης και ο πρόεδρος της Βουλής Απ. Κακλαμάνης, ενώ την Τρίτη, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου, οι προσκεκλημένοι της κ. Μπακογιάννη θα ξεναγηθούν στον αρχαιολογικό χώρο της Πολυρρήνιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
ΕΚΛΟΓΕΣ Chevron Left
«Γαλάζιοι» βουλευτές εναντίον ΟΝΝΕΔ με βαριές κατηγορίες
Το χρονοδιάγραμμα της Προανακριτικής για τα Τέμπη
ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ, ΤΕΜΠΗ Chevron Right