Παραπολιτικά

Στον «αέρα» το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Οι εργαζόμενοι στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» δηλώνουν ότι δεν θα επιτρέψουν να πραγματοποιηθεί το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ «με τα λεφτά τους».
Στον «αέρα» το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Τη διαδικασία εκλογών για την ανάδειξη των συνέδρων ενόψει του 5ου Συνεδρίου πραγματοποιεί το προσεχές Σαββατοκύριακο ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο προσυνεδριακός διάλογος τρέχει, επίσης, κανονικά, παρά τις έντονες διαφωνίες που καταγράφονται.

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν όντως θα πραγματοποιηθεί, τελικά, το Συνέδριο το τετραήμερο 12-15 Ιουνίου, αφού οι εργαζόμενοι στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» απειλούν ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν να γίνει «με τα λεφτά τους».

Στην τελευταία τους ανακοίνωση ανέφεραν: «Δηλώνουμε ρητά ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να πραγματοποιηθεί συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με τα λεφτά μας».

Σημειώνουν, επίσης, πως «Προχωράμε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες νομικές κινήσεις (ασφαλιστικά μέτρα, επίσχεση εργασίας, συντηρητικές κατασχέσεις) προκειμένου να διασφαλίσουμε τους μισθούς που έχουμε ήδη δουλέψει και δε μας έχουν καταβληθεί».

Μ. Καλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Σίσσυ Χρηστίδου Chevron Left
Σίσσυ Χρηστίδου: «Με προσεγγίζουν άνθρωποι από άλλες εκπομπές αν ανοίξει κάποια θέση»
Αναζήτηση υποψηφίων έως 45 ετών
Αναζήτηση υποψηφίων έως 45 ετών Chevron Right