Παραπολιτικά

Ο Αποστόλης και το «κόμμα του ράσου»

Τα στοιχεία και οι αποδείξεις φαίνεται ότι έφτασαν στο Μαξίμου
Απόστολος Τζιτζικώστας
POOL PHOTO/ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ/EUROKINISSI

Μια περίεργη ιστορία που ακούσαμε αφορά άμεσα το Μαξίμου και καλό θα ήταν να την ψάξουν. Για να μην αιφνιδιάζονται, κυρίως για να μην πέφτουν από τα σύννεφα.

Στις προηγούμενες εκλογές, πίσω από τα εκλογικά ποσοστά της «Νίκης», του «κόμματος του ράσου» δηλαδή, πολλοί υποπτεύτηκαν ότι είχε βάλει το «χέρι του Θεού» συγκεκριμένο μοναστήρι του Αγίου Όρους. Έλα μου όμως πως τα πράγματα δεν ήταν όπως φάνηκαν. Το συγκεκριμένο μοναστήρι είχε βάλει ένα… «μικρό χέρι» υπέρ της «Νίκης» για να ακριβολογούμε. Το «μακρύ χέρι» είχε μπει από άλλη μεγάλη μονή του Αγίου Όρους, με την οποία έχει άριστες σχέσεις ο τότε Περιφερειάρχης και νυν «commissioner», Αποστόλης Τζιτζικώστας. Ο οποίος είχε κάθε λόγο, απ’ ό,τι μας λένε, να θέλει τον «τραυματισμό» του Κ. Μητσοτάκη.

Άρα, μιλάμε για το «μακρύ χέρι» του Απόστολου και όχι για παράδειγμα του Εφραίμ. Τα στοιχεία και οι αποδείξεις φαίνεται ότι έφτασαν στο Μαξίμου, έτσι για να ανεβάσουν στα ουράνια τη συμπάθεια που κρύβει ο Κυριάκος για τον Αποστόλη. Που τον έκανε και Επίτροπο για να μην προχωρήσει στη… Λέγκα του Βορρά. Και σκιστεί κανένα καλσόν από την προσπάθεια.

Ρ.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
θέσεις εργασίας Chevron Left
Ο Δήμος της Ελλάδας που «άνοιξε» 4.000 θέσεις εργασίας
ΑΣΕΠ: «Τρέχουν» 136 προσλήψεις σε Δήμους της Αττικής
ΑΣΕΠ: «Τρέχουν» 136 προσλήψεις σε Δήμους της Αττικής Chevron Right