Παραπολιτικά

Ξεπέρασαν το μισό δισ. ευρώ τα χρέη του ΠΑΣΟΚ (pdf)

Αυξημένα κατά 57 εκατ. ευρώ τα χρέη του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον ισολογισμό που δημοσιεύτηκε χθες. Σήμερα αναμένεται ο αντίστοιχος της ΝΔ.
ΠΑΣΟΚ σήμα
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Τα χρέη του ΠΑΣΟΚ ξεπέρασαν το μισό δισ. ευρώ, όπως φαίνεται από τον ισολογισμό που δημοσίευσε χθες η Χαριλάου Τρικούπη. Τα χρέη σκαρφάλωσαν στα 507.026.809,98 ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 56.759.911,14 ευρώ σε σχέση με πέρυσι που ήταν 450.266.898,39 ευρώ.

Από τα 507 εκατ. ευρώ τα 502.242.241,45 αφορούν χρέη σε τραπεζικά δάνεια, ενώ τα υπόλοιπα αφορούν «προμηθευτές», «λοιποί φόροι και τέλη», «οργανισμοί κοινής ασφάλισης» και «λοιπές υποχρεώσεις».

Στο ΠΑΣΟΚ δεν αισθάνονται, άραγε, την ηθική υποχρέωση να παρουσιάσουν κάποιο σχέδιο αποπληρωμής, τη στιγμή που χιλιάδες συμπολίτες μας χάνουν τις περιουσίες τους άμεσα (με βάση τον πτωχευτικό νόμο του 2020) για τον ίδιο ακριβώς λόγο; Για χρέη προς τράπεζες.

Το ίδιο ερώτημα αφορά βεβαίως και τη Νέα Δημοκρατία, η οποία αναμένεται να δημοσιοποιήσει τον δικό της ισολογισμό σήμερα, που είναι η τελευταία μέρα της σχετικής προθεσμίας.

Μ. Καλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αποκάλυψη για την Κυριακή Γρίβα: Βιάστηκε ενώ ήταν 2 μηνών έγκυος και απέβαλε – Τι λέει η μητέρα της
Τα 4 ελληνικά νησιά που κάνουν θραύση στο Google στις ΗΠΑ
Τα 4 ελληνικά νησιά που κάνουν θραύση στο Google στις ΗΠΑ Chevron Right