Παραπολιτικά

Μητσοτάκης και Κίμπερλι χαιρέτησαν και συζήτησαν με μαθητές Δημοτικού (βίντεο)

Απρόσμενη έκπληξη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κίμπερλι Γκιλφοϊλ.
Κυριάκος Μητσοτάκης Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

Μία εκτός πρωτοκόλλου συνάντηση με μαθητές Δημοτικού σχολείου είχαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Κίμπερλι Γκίλφοϊλ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, με τους δημοσιογράφους και τους οπερατέρ να τρέχουν να την καλύψουν από κοντά.

Την ώρα που η Αμερικανίδα πρέσβης βρισκόταν στο κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου, έχοντας δίπλα της τον Πρωθυπουργό, μία τάξη με παιδιά του Δημοτικού βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο, επί της Ηρώδου Αττικού. Τα παιδιά άρχισαν να χαιρετούν την Κίμπερλι και εκείνη επέλεξε να βγει μαζί με τον Πρωθυπουργό για να χαιρετήσουν τα παιδιά από κοντά.

«Χρειάζεστε κάτι στο σχολείο επειγόντως ή είστε εντάξει;», ρώτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους μαθητές και τις μαθήτριες, με τα παιδιά, αλλά και τη δασκάλα τους να του απαντούν πως «όχι». «Είστε σε καλή κατάσταση, ε;», συνέχισε ο πρωθυπουργός.

Αυτό που πάντως έκανε περισσότερο εντύπωση είναι ότι η Αμερικανίδα πρέσβης χαιρέτησε δια χειραψίας, ένα ένα, όλα τα παιδιά.

Α.Ο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Στέφανος Κασσελάκης Chevron Left
Κασσελάκης: Δεν θα αγοράσω το βιβλίο του Τσίπρα - Το μέλλον δεν γράφεται με υλικά του παρελθόντος
Σμαράγδα Καρύδη: «Ξεκινάμε τη Δευτέρα να γυρίσουμε τις νέες σκηνές του “Παρά Πέντε”»
Chevron Right