Παραπολιτικά

Ένας νέος σκελετός στη ντουλάπα για την κυβέρνηση

Αδιαφανείς αναθέσεις, ύποπτες πρακτικές από γαλάζιους νεολαίους και ...ράμματα για την "καμπούρα" νεαρού βουλευτή...
Μέγαρο Μαξίμου
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σε μεγάλο πονοκέφαλο αλλά και σε νέα εστία έντασης με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, εξελίσσεται η υπόθεση του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, το οποίο ερευνάται όχι για σήμερα, αλλά για όσα έγιναν επί προεδρίας Δέρβα.

Ήδη έχουν δει αρκετά το φως της δημοσιότητας για αδιαφανείς αναθέσεις και ύποπτες πρακτικές από γαλάζιους νεολαίους, ενώ φαίνεται ότι υπάρχουν και …ράμματα για την “καμπούρα” νεαρού βουλευτή της Περιφέρειας του Λεκανοπεδίου σχετικά με κονδύλια σίτισης φοιτητών την περίοδο του lockdown.

Ήδη έχουν καταθέσει ερωτήσεις προς το υπουργείο Παιδείας το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Αριστερά, ενώ ο αντιπρόεδρος της Ευρωομάδας της Αριστεράς (The Left) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κώστας Αρβανίτης, με ερώτησή του προς τις Βρυξέλλες, ζήτησε πλήρη διαλεύκανση του σκανδάλου.

“Αυτό μας έλειπε” λένε γαλάζιοι βουλευτές που καταλαβαίνουν ότι έχουν μαζευτεί πολλά στην …κασίδα τους!

Α.Ο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Φοιτητές Chevron Left
Απεργία - αποχή διοικητικών υπάλληλων στα ΑΕΙ: Δεν κάνουν διαγραφές φοιτητών
Τι αποκαλύπτει το νέο βιβλίο του Stranger Things για το μεγάλο φινάλε
Stranger Things Chevron Right